Emila - opinia (1) Odwiedziłam ten salon zachęcona przez koleżankę. Niestety wizyta bardzo... Emila srednio (1) korzystam z uslug kosmetycznych w tym zakladzie i byla tam iwonka ktora nie... ania Polecam (1) Dobre cięcie, mniej podoba mi się brak ręczników jednorazowych jola
Polecam (1) Do salonu trafiłam po przeczytaniu opinii na 3mieście.pl Na głowie miałam... sanna jest bosko (1) To najpiekniejszy salon na swiecie mam odzywiona twarz zrobione brewki Masaz... Marta Zawsze znajdzie sie ktos niezadowolony (1) Jedni lubia tego, fryzjera, inni wola tamtego. W tym zawodzie nie da sie... Pablo malboh - opinia (1) Miła atmosfera,profesjonalna obsluga,ja bylam u pani Asi jestem zadowolona.... malboh polecam (1) Napewno krzywdy tam nie zrobia(a zdarzylo mi sie to w innych... Izka EXTRA SALON (1) Zastanwaiałam się z pójsciem do Trendy odkąd ono powstało. Teraz już wiem,... extra;) godne polecenia :) (1) dziękuję serdecznie Pani Kasiu, uratowała mi Pani włosy (i humor na... Iwona Nie polecam A. ani K. (1) Pani A. jest nieskupiona, jakoś trudno jest jej się rozstać z telefonem... Anka SZCZERZE POLECAM (1) JESTEM KLIENTKA BARDZO WYMAGAJACA,JEDNAK Z OBSLUGI I USLUG W TYM SALONIE... FENIKS167 uwaga na Pawła (1) Normalnie chodziłam do tomka lae wyjechał :/ ale jest tam Adrian ktory... papppaula nie polecam (1) nie jestem zadowolona. poprosiłam o fryzurę asymetryczną. w wykonaniu... Ola Bogna nic nie umie!!!! (2) porażka! ta Bogna to porażka! babka nie potrafiła mi zrobić prostego... Lidia Pani Mariola :) (1) Chodziłam do Gabriela jeszcze na Skwerze Kosciuszki. Moją fryzjerką była... Monika Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi w tym salonie - wszyscy bardzo... Monika Plka - opinia (1) frzyjerzy troszke mało skupieni, najlepsza-honorata, generalnie nie jest źle... Plka Szczerze polecam (1) Z natury jestem wybredna, rzadko używam określeń typu : rewelacyjny,... amarena POLECAM GORACO (1) MILA OBSLUGA, Z DZIEWCZYNAMI MOZNA POROZMAWIAC, NAPIC SIE KAWY, POSMIAC A... JOLA