SUPER (1) Witam, Poraz piewrszy odwiedziłam ten przepiękny salon i naprawde nie żałuję... Sabina To Pablo;) (1) Ten wyższy to Paweł lub Pablo, bo też tak o nim mówią. Przemiły i przystojny... Mońcia SUPER (1) Bardzo lubię ekperymentować ze swoimi włosami, wizyta w pracowni... anita
tu wiedza fryzjerska tworzy markę (1) Jestem stałą klientką Pani Renaty i a moja mama choć w wieku 69 lat właśnie... Ania i Halina tragedia (1) bylam wczoraj u fryzjera w tym cudownym salonie. okropnosc, panienka M.... anka Polecam Pana Pawła (1) Ma głowę pełną pomysłów i propozycji na dobrą fryzurę. Moja nowa grzywka... Kasia mile zaskoczenie (1) ...tak naprawde gdyby nie moj znajomy nie wiedzialabym o istnieniu tego... baja Istotka - opinia (1) Bardzo podoba mi się podejście tej Pani. Kiedyś przedłużałam włosy w salonie... Istotka już nie chodzę do innego fryzjera (1) Pani Kasia jest moją stałą fryzjerką. Odkąd uratowała mi fryzurę po... neania ? (1) byłam u pana, ale nie wiem u którego ;) u wyższego: to paweł czy adrian???... jolka Polecam! (1) Strzyge sie tam od 2 lat i jestem bardzo zadowolona. Na poczatku strzygl... Nina SKANDAL I ŻENADA!!!!!! (1) Gorąco ODRADZAM wizytę w tym salonie. Chamska obsługa i jawna ignorancja... Anna Dorocińska mayday - opinia (1) Salon ogólnie wygląda bardzo żle!! Korzystałem z usłu działu męskiego i tak... mayday Polecam (1) Chodzę do "Bogny" już ok 2 lata i gorąco polecam. Może nie jest najtaniej,... Aga karola - opinia (1) zakład jak zakład. Najbardziej wkurzające jest to ze gdy siedze na fotelu i... karola Natalia - opinia (1) Poleca-chyba wystarczy!!!Korzystam od 2lat i nie wyszlam jeszcze z tego... Natalia Bardzo dobry salon (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług tego salonu i jestem bardzo zadowolona.... Gosia SZCZERZE POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi:) Bardzo profesjonalne podejście do... Asia po latch traum i rozczarowan wreszcie bardzo dobry salon! (1) Polecam pania Agnieszke, potrafi sie konsultowac, konfrontowac, jest mila,... kat luksus, na który każdy może sobie pozwolić (1) Deja Vu to salon warty polecenia. Urządzony w nowoczesnym stylu, kosmetyki i... ANIA