fryzjer- tak, poznokcie-tak, KOSMETYKA- NIGDY!!!! (1) Korzystałam z usług fryzjerek, wszystko ok, miło, uprzejmie, włoski dobrze... Xenia Jest wspaniały! (1) Serdecznie polecam wszystkim salon fryzerski w Sopocie DEJA VU .... Andrzej Monika - opinia (1) Bardzo ładne włoski a Pani Agnieszka bardzo sympatyczna:) Pozdrawiam Monika
PRZYLĄDEK RADOŚCI (1) Cieszę się, że znalazłam miejsce, w którym jakość usług odpowiada... Eliza ZAWSZE PEŁEN PROFESJONALIZM!! (1) Taka dewizja chyba towarzyszy im od zawsze. Oni są boscy w tym co robią i... Drugi Dzuki :-) SUPER SALON (1) ŚWIETNY SALON JAKIEGO W SOPOCIE BRAKOWAŁO, PRZECIEŻ TO KURORT, A OGÓLNIE DO... FIONA Podziękowania (1) Serdeczne pozdrowienia dla Pani Anity. Jest najlepszym fachowcem w... neve oszukana (1) Piękny wystrój, miła obsługa i... to wszystko, bo: Udałam sie do salonu na... Kasia TY TEŻ MUSISZ TAM BYĆ!!! (1) Nigdy nie byłam tak zadowolona jak w tym rewelacyjnym salonie! Pani Asia... gosiulek Głównie oszczędność czasu (1) i o to właśne chodzi. bozka super salon (1) witam jestem od niedawna klientka Pana Krzysztofa swietny fryzjer stylista... Dorota Gorąco polecam . Włosy są rewelacyjne . (1) Ilona T. klientka - opinia (1) Obsługa kompetentna z dużą wiedzą, bardzo czysto, świetne kosmetyki.Polecam!!! klientka wspaniały i doskonały salon fryzur (1) Jestem wierną klientką i zawsze będę, już wiele lat korzystam i nigdy nie... Krystyna Polecam!!! (1) Ostatnio byłam pierwszy raz w Salonie p. Szymona i moimi włosami zajeła się... Anja mistrz fryzjerstwa (1) Najlepszy fryzjer, z wszystkich do których wcześniej chodziłam, (a byli to... agrawa Super!!!!!!!!!!!!!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim ten salon. Byłam tam na uczesaniu... Karina dziewczyny z krewetki (1) pijac kawke w sopocie zajrzałam na piekny dziedziniec TRZY gracje i NIE DO... JUSTYNA rewelacja (1) rewelacja g WARTO SPRÓBOWAĆ:) (1) PERFEKCYJNIE WYKONANA USŁUGA ALE PRZEDE WSZYSTKIM PRZYSTOJNY FRYZJER:) DOPIESZCZONA KLIENTKA