malboh - opinia (1) Miła atmosfera,profesjonalna obsluga,ja bylam u pani Asi jestem zadowolona.... malboh polecam (1) Napewno krzywdy tam nie zrobia(a zdarzylo mi sie to w innych... Izka EXTRA SALON (1) Zastanwaiałam się z pójsciem do Trendy odkąd ono powstało. Teraz już wiem,... extra;)
godne polecenia :) (1) dziękuję serdecznie Pani Kasiu, uratowała mi Pani włosy (i humor na... Iwona Nie polecam A. ani K. (1) Pani A. jest nieskupiona, jakoś trudno jest jej się rozstać z telefonem... Anka SZCZERZE POLECAM (1) JESTEM KLIENTKA BARDZO WYMAGAJACA,JEDNAK Z OBSLUGI I USLUG W TYM SALONIE... FENIKS167 uwaga na Pawła (1) Normalnie chodziłam do tomka lae wyjechał :/ ale jest tam Adrian ktory... papppaula nie polecam (1) nie jestem zadowolona. poprosiłam o fryzurę asymetryczną. w wykonaniu... Ola Bogna nic nie umie!!!! (2) porażka! ta Bogna to porażka! babka nie potrafiła mi zrobić prostego... Lidia Pani Mariola :) (1) Chodziłam do Gabriela jeszcze na Skwerze Kosciuszki. Moją fryzjerką była... Monika Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi w tym salonie - wszyscy bardzo... Monika Plka - opinia (1) frzyjerzy troszke mało skupieni, najlepsza-honorata, generalnie nie jest źle... Plka Szczerze polecam (1) Z natury jestem wybredna, rzadko używam określeń typu : rewelacyjny,... amarena POLECAM GORACO (1) MILA OBSLUGA, Z DZIEWCZYNAMI MOZNA POROZMAWIAC, NAPIC SIE KAWY, POSMIAC A... JOLA Podziekowanie (1) Regularnie przylatuje co 2 miesiace z Londynu do salonu Calmii. , musze... Paulette mi - opinia (1) polecam - zwłaszcza usługi kosmetyczne pani Dorota rewelacyjna wczesniej... mi Iva - opinia (1) Bardzo dobre strzyżenie.Po wielu nieudanych wizytach w innych salonach mogę... Iva ODRADZAM!!!!! (1) Chociaż byłam umówiona na konkretną godzinę czekałam 20 minut na fryzjerkę,... pikola POLECAM!! (1) znalazłam przypadkiem i naprawdę POLECAM!!nie pamiętam keidy ostatnio byłam... kasia PAZNOKCIE (1) Bardzo ładne paznokcie pani robi bardzo miła obsługa niunia