Super (1) Niedawno obcinałam tam włosy. Bardzo profesjonalnie! Zmoich krótkich włosów... Beata Warto odwiedzić!:-) (1) Polecam wszystkim salon pani Lucyny. Po raz kolejny jestem baaardzo... Ania BARDZO MILY SALON (1) BARDZO MILY SALON, SUPER OBSLUGA, SZEROKI ZAKRES USLUG WYSZLAM Z SALONU... Marylka
Ceny... (1) Mam pytanie do klientek. Jak kształtują się ceny w tym salonie?? Interesuje... Tasia Kosmetyka buuuu... (1) fajnie, że macie promocje itd.... ale nie może to rzutować na podejście do... basia Mi sie podoba. (1) Bardzo miła atmosfera, oryginalne kosmetyki,miła i profesjonalna obsługa.... IGA zdecydowanie polecam! (1) Szukałam, szukałam i w końcu znalazłam świetny salon. Fryzjerka doskonale... Marta SZCZERZE POLECAM (1) Żadna pozywtywna opinia nie odda jakości usług i fachowości pracowników... Zadowlona POLECAM :)))) (1) Dzisiaj byłam w tym saloniku, moje ogólne wrażenie BDB. Atmosfera... klaraaa zbank - opinia (1) Obsluga mila ceny przystepne, solarium super mocne , poprostu rewelacja... zbank SA - opinia (1) Właśnie wróciłem z tego salonu. Strzygła mnie wysoka szczupła blondynka.... SA Rewelacja (1) Strzygłam i farbowałam się kilka dni temu u p. Krzysia i jestem bardzo... Justyna ceny? (1) czy ktoś może podać w jakich cenach jest mniej więcej strzyżenie? bo "ceny -... doris ohhh!!!!stare nawykiii sa zle!!! (1) Mozna powiedziec, ze poczatki byly u pani Iwony dobre uczeszczalam do salonu... klijetka POLECAM;))) (1) Odwiedzilam salon za namowa przyjaciolki. Wrazenia bardzo dobre, fryzura... Dominika Pani w kwiecie wieku wszystko psuje. (1) Generlanie salon przyjemny i mam tam ulubiona fryzjerkę która potrafi dobrać... Stała Klientka A. Rewelacja!!! (1) Polecam wszystkim Club. Wreszcie znalazłam fryzjerów z prawdziwego... świeżo upieczona mama iza - opinia (1) Rewelacja!!!! Nic dodać nic ująć iza Na pewno będę tu wracać:))) (1) Lubię to miejsce bardzo, bo lubię tu przychodzić, a wychodzić wręcz... Asia Super paznokcie! (2) Kilka dni temu zrobiłam sobie w tym salonie paznokcie akrylowe i muszę... Agnieszka