Natalia - opinia (1) Poleca-chyba wystarczy!!!Korzystam od 2lat i nie wyszlam jeszcze z tego... Natalia Bardzo dobry salon (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług tego salonu i jestem bardzo zadowolona.... Gosia SZCZERZE POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi:) Bardzo profesjonalne podejście do... Asia
po latch traum i rozczarowan wreszcie bardzo dobry salon! (1) Polecam pania Agnieszke, potrafi sie konsultowac, konfrontowac, jest mila,... kat luksus, na który każdy może sobie pozwolić (1) Deja Vu to salon warty polecenia. Urządzony w nowoczesnym stylu, kosmetyki i... ANIA Polecam! (1) Dawno nie korzystałem z usług Avangardy, ale to się zmieni! :) Obsługa... rafał fryzjer- tak, poznokcie-tak, KOSMETYKA- NIGDY!!!! (1) Korzystałam z usług fryzjerek, wszystko ok, miło, uprzejmie, włoski dobrze... Xenia Jest wspaniały! (1) Serdecznie polecam wszystkim salon fryzerski w Sopocie DEJA VU .... Andrzej Monika - opinia (1) Bardzo ładne włoski a Pani Agnieszka bardzo sympatyczna:) Pozdrawiam Monika PRZYLĄDEK RADOŚCI (1) Cieszę się, że znalazłam miejsce, w którym jakość usług odpowiada... Eliza ZAWSZE PEŁEN PROFESJONALIZM!! (1) Taka dewizja chyba towarzyszy im od zawsze. Oni są boscy w tym co robią i... Drugi Dzuki :-) SUPER SALON (1) ŚWIETNY SALON JAKIEGO W SOPOCIE BRAKOWAŁO, PRZECIEŻ TO KURORT, A OGÓLNIE DO... FIONA Podziękowania (1) Serdeczne pozdrowienia dla Pani Anity. Jest najlepszym fachowcem w... neve oszukana (1) Piękny wystrój, miła obsługa i... to wszystko, bo: Udałam sie do salonu na... Kasia TY TEŻ MUSISZ TAM BYĆ!!! (1) Nigdy nie byłam tak zadowolona jak w tym rewelacyjnym salonie! Pani Asia... gosiulek Głównie oszczędność czasu (1) i o to właśne chodzi. bozka super salon (1) witam jestem od niedawna klientka Pana Krzysztofa swietny fryzjer stylista... Dorota Gorąco polecam . Włosy są rewelacyjne . (1) Ilona T. klientka - opinia (1) Obsługa kompetentna z dużą wiedzą, bardzo czysto, świetne kosmetyki.Polecam!!! klientka wspaniały i doskonały salon fryzur (1) Jestem wierną klientką i zawsze będę, już wiele lat korzystam i nigdy nie... Krystyna