macie u mnie duży plus (1) wchodziłam do salonu stremowana, bo miałam zamiar radykalnie skrócić włosy a... emiś sympatycznie (1) umowilem sie telefonicznie, szybko sprawnie, i tanio. Szczerze moge polecić... darek Jestem bardzo wdzięczna (1) Czytając opinie,przed wizytą, nie mogłam uwierzyc ,że może byc aż tak... monika j.
Gratuluję ekipy w salonie dejavu (1) Kochani!!!... Kaśka Rewelacja!!! (1) Pani Marzena jest jedna z najlepszych fryzjerek u ktorej bylam.Bardzo... Ktos fajny-Wy wiecie kto! moje nowe ulubione miejsce ;)) (1) to jest miejsce, do ktorego chce sie wracac! nie raz w miesiacu ale... eterna 100% satysfakcji (1) polecam gorąco Adriana!! pełen profesjonalizm.. ze spokojem oddaję swoją... dorito Rewelacja :) (1) Chciałam dołączyć do grona zadowolonych klientek tego salonu...Pełen... Goja Polecam (1) Polecam, choć na siłę nikogo bym tam nie zaciągała:) Wszystko poprawnie,... kam Najlepszy (1) Najlepszy salon w jakim byłam! Karinka robi NAJPIEKNIEJSZE paznokcie na... Ola jak do fryzjera to tylko tam !! (1) Atmosfera naprawde rewelacyjna, obsługa jesczez lepsza. P.Beata uczyniła... Gosia nareszcie to (1) tylko do pani Wiolety,ma niesamowity talent,z szarej myszki zrobila ze mnie... Monika Super! (1) Chodze tam od x lat i jest fantastycznie. Obsługa ewelacja - zwłaszcza... Aluchna Niezadowolona (1) Odradzam wszystkim, którzy chcą ostrzyc się u K. To jakaś paranoja. Nie dość... nicole Profesjonalnie a jak u najlepszej przyjaciolki :) (1) Obsluga wspaniala, pelny profesjonalizm i do tego jak na babskim... Ewa chamstwo (1) Chamstwo niespotykane Klient, który nie może dojechać z bardzo ważnych... MEg pełen profesjonalizm (1) profesjonalne usługi w przemiłej atmosferze, Pani Julita to profesjonalistka... Anna Lewkowska supwrrrr (1) super obsługa w jednym salonie można zrobić pazórki i włosy obciąć i... laura SZCZERZE POLECAM!!! (1) Przede wszystkim dziekuje p.Asi za uratowanie mojej fryzury slubnej-byla... Asia polecam !! (1) Salon ogólnie mi sie podoba, przestronny, duży, przez to nie czuje się... klientka