mój ulubiony salon fryzjerski !!!!! (1) Rewelacyjne miejsce! Zawsze wychodzę od Pani Kasi bardzo zadowolona i... aga Polecam (1) Korzystam z usług na dziale męskim i zawsze jestem zadowolony.Miła i fachowa... Beria Pani Renata (1) Zachęcona pozytywnymi opiniami na portalu trójmiasta zapisałam sie do Pani... zorro
Świetny (1) Położony w dobrym miejscu, nie miałam trudności z zaparkowaniem samochodu.... Agnieszka Super!!! (1) Nie zgadzam sie z opinia poniżej, ponieważ ja w ciagu 2 miesiecy obcinalam 3... Karolina. PERFEKCJA. PO PROSTU PERFEKCJA. (1) Piotr to prawdziwy perfekcjonista. Szkoda, że jest teraz w Polsce tak... Maciej OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM (1) ODRADZAM !!! Jesli chcecie miec ładne włosy omijajcie ten salon . Byłam u... ZAŁAMANA ZNISZCZONYMI WŁOSAMI masakra (1) byłam tam pierwszy i ostatni raz!!! zanim usiadłam na fotel to pokazałam Pani... Aga janeczka - opinia (1) Zazwyczaj kiedy wychodzę od fryzjera jestem niezadowolona, ale kiedy... janeczka :) (1) WITAM.BYŁAM PRZEDWCZORAJ KLIENTKĄ PANA MARCINA.ŚWIETNY FRYZJER KTÓRY W 100%... ZADOWOLONA kasa (1) masz placic 177zł a po usludze biora od ciebie 240 (tyle płacę za wynajem... bronka NIKOMU NIE POLECAM!!!! (1) DwaRazyByłam wTymZakładzieFryzjerskimObcinałaMnieSzef... Agata Eugenia - opinia (1) Bardzo duża pochwała dla Pani Gabrysi,jest wspaniała .talent i serce włozone... Eugenia Brak słów (1) Atmosfera panująca w tym salonie to po prostu istna tragedia. Fryzjerki... Monika niska jakosc obslugi (1) Kierowana wieloma licznymi dobrymi opiniami na internecie pokusilam sie o... kasia a ja się z negatywnymi komentarzami nie zgodzę! :) (1) od jakiegoś czasu jestem tam bardzo często. I nigdy nie narzekałam. Pani... Basiek rzadko spotykana arogancja (1) Pomimo dotychczasowego wstepnego zadowolenia rezygnuje z uslug i ostrzegam.... nigdy wiecej zaskoczona (2) Zmieniam salony \"jak rekawiczki\" i 2 m-ce temu trafilam wlasnie... Aga Nie polecam (1) Tak fatalnie wykonanej usługi dopełniania akrylem jeszcze nie spotkała.... niezadowolona Najlesza (1) Fryzjerka, i to nie tylko w Trójmieście Jurek Bartkowski