super (2) atmosfera super, fryzjerzy super, serwis super ale moze to dziwne najbardziej... Maciej Salon Fryzjerski - jakich naprawdę mało!!! (1) Super pozytywne wrażenia, obsługa po prostu najlepsza! Miałem przyjemność... Marek Mistrzostwo! (1) Mistrzostwo w każdym calu, obsługa celująca, atmosfera cudowna, a sam Mistrz... Kuba
ASIA - opinia (1) obsługa sympatyczna, ceny rewelacyjne! polecam jak najbardziej!! jestem... ASIA Mistrz Nożycze (1) Nie wiele razy wychodziłam od fryzjera zadowolona dopóki nie trafiłam do... Justa model - opinia (1) jest to najlepszy salon w jakim kiedykolwiek bylem swietny wystroj i... model Magda jest swietna! (1) Po wyjsciu od Magdy nie musze sie ogladac w lustrze,zeby miec pewnosc,ze... agnieszka Prawdziwi profesjonaliści :) (1) Polecam wszystkim ten salon ze względu na jakość usług i przemiła atmosferę... Bartek super (1) polecam wszystkim swoim znajomym justyna dziękuję wam (1) że zamieściłyście swe opinie i mogłam pod ich wpływem trafić do tego salonu.... weronika Zawsze wspaniałe włosy! (1) Od ponad 10 lat Asia Zaleska dba o moje włosy,fryzury są zawsze rewelacyjne,a... Kamila Ewelina z Niemiec - opinia (1) Podziekowania dla Pani Alicji dziekuje za piekny kolor i swietna fryzure... Ewelina z Niemiec dziękuję Pani Dorotce Przygoda (1) Pani Dorotko dziękuję, że mnie Pani przekonała do zmiany koloru włosów.... Monika dylemat (1) poszłam kilka razy, w sumie byłam zadowolona, pierwszy raz zapłaciłam około... pp cudowne polecem wszystkim (1) jest to miejsce gdzie wspaniale zaopiekowano sie mna i moimi wlosami. pani... emi extra (1) nigdy nie mialam "swojego" salonu fryzjerskiego z ktorego bylabym super... magda REWELACJA (1) Pani Aneta jest wspaniała :)))) , wyczarowała i fryzurę , która spawiła... bea rewelacja :) (1) do alternative "przyciągnął" mnie Szymon (pozdro serdeczne), do ktorego... futkerina niezadowolona (1) Bardzo często zmieniają się tam fryzjerki,wielki minus.Bo była tam jedna pani... Karola Maestro D.Degowski :) (1) Mialam ostatnio okazje oddac sie w rece swietnego fryzjera P.Darka... i... :))