niska jakosc obslugi (1) Kierowana wieloma licznymi dobrymi opiniami na internecie pokusilam sie o... kasia a ja się z negatywnymi komentarzami nie zgodzę! :) (1) od jakiegoś czasu jestem tam bardzo często. I nigdy nie narzekałam. Pani... Basiek rzadko spotykana arogancja (1) Pomimo dotychczasowego wstepnego zadowolenia rezygnuje z uslug i ostrzegam.... nigdy wiecej
zaskoczona (2) Zmieniam salony \"jak rekawiczki\" i 2 m-ce temu trafilam wlasnie... Aga Nie polecam (1) Tak fatalnie wykonanej usługi dopełniania akrylem jeszcze nie spotkała.... niezadowolona Najlesza (1) Fryzjerka, i to nie tylko w Trójmieście Jurek Bartkowski polecam!!! (1) eksperymentowałam z wieloma fryzjerami i fryzurami ale u Pana Szymona... gumiś ????? (1) WITAM.SALONIK MOŻE BYĆ,MAŁO WIDOCZNY,ALE SCHLUDNY,OBSŁUGA POZOSTAWIA TROSZKĘ... MONIKA Z GDYNI metarfoza (1) salon i obsługa rewelka, potrafią z brzydkiego kaczątka zrobić pięknego... K & D wreszcie dobrana fryzura... (2) szukałam długo fajnego fryzjera w Gdańsku, kierując się opiniami klientek... Paula c.d Uwaga! Jesli chcesz miec piekne wlosy. (1) po fachowa pomoc,aby wyzbyc sie negatywnych emocji i kompleksow a dopiero... Silvia i Dorota Ninard Hanna - opinia (1) Profesjinalna i sympatyczna obsługa.Ciekawy wystroj,przyjemna atmosfera.Ceny... Hanna szok (1) Po wielu wizytach w przeróżnych salonach zostałam utweirdzona w przekonaniu,... syria Naprawdę warto! (1) Piękno i uroda jest naszym atutem.Polecam oddać się w ręce specjalistek tego... Agnieszka Nitka to się nazywa profesjonalizm (1) Dziewczyby rewelacja.Juz jakis czas chodze do salonu Oriana, najpierw... Magda Mr Pan Maciek "z Krewetki" is miszcz... (1) I want to say że Pan Maciek cuts baardzo nice i is baardzo friendly... ..I... Andżelika and czesio zdecydowanie nie polecam (1) bylam na scinaniu. cena wyskoka a rownie dobrze moglam isc do osiedlowego... a pozdrawiam (1) super klient Polecam P. Magdę - kosmetyczkę (1) Świetnie wykonuje zabiegi, udziela fachowych porad, a przy tym jest bardzo... Justyna Beata - opinia (1) nie ma sie co rozpisywac SUPER SALON!!! I LIGA!!!!!! atmosfera jak nigdzie... Beata