TRAGEDIA (1) Odwiedziłam ten salon jakieś 3 miesiące temu, a moje włosy jeszcze nie... Karina właściciel - opinia (1) Jest nam bardzo przyro, że nie została Pani obsłużona tak jak Pani sobie tego... właściciel Polecam (1) Bylam u p. Macieja, wlasnie stad z tzw. wynikow i sie nie rozczarowalam. Mam... Ania z mezem
Zdecydowany negatyw (1) Nie jestem zadowolona z uslugi w tym salonie. Zaczne jednak od czegos... Karolina klientka (1) super obsluga mila atmosfera dobra muzyka slowem pelen relaks no i na koniec... klientka POLECAM!!! (1) SUPER!!!Do fryzjera chodzę tylko w przypadku specjalnych okazji,ale jak już... Olga rewelacja!!! (1) Pan Przemek jest niesamowity!Kolorystyka w jego wykonaniu zachwyca mnie za... karolina Pelen profesjonalizm (1) Jestem zadowolona z usługi.Pani bardzo przyjemna wysoka kultura osobista i... Karolina super wlosy u Natalii (1) super wlosy u Natalii!!!!!!! dla mnie REWELKA!!! REWELKA salon ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) bylam dzisaj klientka salonu, rewelacyjnie wykonala mi paznokcie zelowe Pani... USMIECHNIETA paznokcie (1) polecam panią Dominikę... mam świetnie dopełnione paznokcie (metoda żelowa),... Kasia Monika M - opinia (1) Właścicielkę salonu cechuje profesjonalizm , uczciwość i ogromna życzliwość... Monika M "do poprawki" (1) Co do strzyżenia,fatalne i nie chodzi tu o właścicielkę tylko jej... xenia Uczciwie ! (1) Miła i fachowa obsługa Klientka super !!! (1) Jak dla mnie wszystko ekstra. Wypowiem się tylko na temat Karoliny, bo to ona... Maja SUPER OBSłUGA (1) OD PARU LAT CHODZĘ DO KASI, NA MóJ śLUB UCZESAłA MI PRZEPIEKNY KOK, KTORY... Kasia opinia (1) Pani Asia jest rewelacyjna,korzystalam z jej uslug wiele razy i zawsze bylam... iwona kornatowska marina - opinia (1) Fajny, przyjazny salon w Sopocie. Ostatnio strzygła mnie pani Renata i byłam... marina SZOK !!!!! (1) Jestem stałą klientką salonu TRENDY. Chodziłam za każdym razem do dziewczyn... Tatoo Kasia - opinia (1) salon the best a natala to super scina wlosy Kasia