Bernadeta Stachowiak - opinia (1) pokochałam to studio od pierwszej wizyty. po 20 latach korzystania z usług... Bernadeta Stachowiak Pełen profesjonalizm (1) Trafiłam z polecenia i jestem bardzo zadowolona. Pomimo ze salon nie jest do... Małgosia agulka - opinia (1) świetna obsługa!pełen profesjonalizm.POLECAM GORĄCO!!! MADZIA I ANETKA... agulka
Pani Gosia ! (1) Szczerze mogę polecić Gosię. To osoba znająca się na swoim fachu i co... D.Siedlińska Paznokcie u p.Asi (1) jestem stała klientka p.Asi .Robi mi paznokietki juz pare dobrych miesięcy i... Domi Angelika jest świetna (1) Korzystałam z usług salonu już kilka razy. W każdym przypadku byłam bardzo... zdowolona klientka mariano - opinia (1) Witam! wszystkim polecam Gosię. Bardzo miła sympatyczna osóbka. Za każdym... mariano Życzenia noworoczne (1) Najlepsze życzenia noworoczne dla kierownictwa Anety i Gosi oraz personelu... Wiesia Włosy w fatalnym stanie - kolor i kondycja - włosy suche i połamane, brak delikatności, piekąca skóra głowy po zabiegu... (1) Z usług Calmii korzystałam wcześniej 3 razy, zawsze była to koloryzacja plus... niezadowolona klientka Sylwestrowe upięcię (1) W Sylwestra byłam w "Poincie" i dziękuje "szefowej" pani Asi za szałową... Katarzyna NIE POLECAM!!! (1) Skorzystałem z usług salonu Alternative przed sylwestrem i z przykrością... DV Profesjonalni. Pan Piotr. (1) Byłam w salonie po raz pierwszy, zachęcona opiniami klientów salonu na... Ilona p Robert to mistrz!! (1) Do wizyty u p Roberta namowila mnie kolezanka, ktora wrocila z przepieknie... magda polecam! (1) Bardzo miła i sympatyczna osoba, a do tego doskonały fachowiec. Serdecznie... Iza Polecam Pawła ;) (1) Salon TRENDY poleciła mi moja przyjaciółka,długo musiała mnie namawiac żebym... anika ja tez :) (1) przyznaje racje. zachecona waszymi opiniami wybralam sie do Pana Roberta w... Dominika Polecam (1) Studio Fryzur - Trendy jest naprawdę na wysokim poziomie pod względem jakości... Monika Pani Lucyna mistrzem moim jest:) (1) Dziękuję jej za ciężką pracę nad moimi włosami, za świetne propozycje... Pomarańczowa to moja ocena (1) polecam serdecznie Anna B POLECAM! (1) Miłe podejście profesjonalizm 100% zadowolenia! Na pewno jeszcze skorzystam ! Marta