Justyna i Roki - ocena (1) Jestem świeżo po indywidualnej konsultacji behawioralnej z Justyna i jej... Justyna i Roki Grzegorz Cybulski - ocena (2) Wspaniała współpraca, bardzo kompetentny zespół. Panie z fundacji... Grzegorz Cybulski Kasia - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i doradztwa, skuteczność 100%, po... Kasia
Rozczarowanie - ocena (1) Ja nie polecam i mam zamiar zrezygnować. Panie i ich syndrom wiecznie... Rozczarowanie Joanna - ocena (1) Fantastyczne miejsce. Przechodziłam w Fundacji Dogtor kilka szkoleń z moimi 3... Joanna WL - ocena (1) Szkolenie w Fundacji było prowadzone przed dwie instruktorki w małej grupie.... WL B. - ocena (1) Tu pracują ludzie z "powołania"! Świetne kursy i duża troska o klienta. Pies... B. adam - ocena (1) Jestesmy pod wrazeniem fundacji. Zebrali środki na pomoc w leczeniu Dominika.... adam Alicja i Kazimierz Rynkowscy - ocena (1) Piszę w imieniu męża który jest pod opieką Hospicjum od kwietnia 2023 r. i... Alicja i Kazimierz Rynkowscy Radoslaw - opinia (1) wspaniale przezycie, niezapomniana przygoda, cudownie spedzony dzien Radoslaw Witold - opinia (1) Firma niesłowna....umawia się mailowo do zatrudnienia w ramach zlecenia i... Witold Bogusz Woliński - opinia (2) Z paniami z fundacji znam się już parę lat i w zeszłym roku już kolejny raz... Bogusz Woliński Grażyna - opinia (1) Kontakt do fundacji otrzymałam poszukując najlepszego miejsca do terapii... Grażyna Paweł - opinia (2) Polecam wszystkim osobom z niepełnosprawnościami. Pani Justyna i Pani Natalia... Paweł Filip - opinia (2) Fundacja bardzo pomocna, oferująca wszelakie wsparcie w dużym zakresie,... Filip Krassus - opinia (1) Jeśli oczekujesz pomocy w odzyskaniu relacji z dzieckiem, to niestety nie w... Krassus Rodzice Abi :) - opinia (1) Jesteśmy szczęśliwymi Rodzicami córeczki z trisomią 21 którzy mieli... Rodzice Abi :) Małgorzata Radwan - opinia (2) Cieszę się bardzo, że trafiłam na fundację, która słucha osoby... Małgorzata Radwan Aneta - opinia (2) Polecam! Panie, które tam pracują, są bardzo otwarte i pomocne. Rzetelnie... Aneta Abc - opinia (1) Nie polecam. Projekty unijne w celu podniesienia kwalifikacji nie pomogły mi... Abc