Fundacja Która pomaga (1) Dziękuję za szybką pomoc. Udało się to szybko zrealizować. Jesteśmy bardzo... Radosław Skóra Niesamowita organizacja (1) Profesjonalizm i skuteczność. W ciągu 2 miesiecy zebrali 300 tys na protezę... Marian T wspaniała fundacja, cudowni ludzie :) na dzisiejsze czasy (1) pomagają wielkim sercem, co dostaną od razu przekazują potrzebującym, niech... Halinka
pomocna dłoń dla uczniów (1) Dziękujemy za tydzień przedsiębiorczości. Anna Doradztwo w ramach perspektywy unijnej 2014-2020 (1) Polecam Fundację Pasja i Talent. Dziękuję przede wszystkim za udział w... Agnieszka Działalność skutecznie aktywizująca środowisko szkolne (1) Energia i zaangażowanie prowadzącej Fundację skutecznie aktywizuje całe... DL Super szkolenie (1) Bardzo skuteczne szkolenie, metodą pozytywnego wzmacniania jest... Krystyna Jedyna fundacja która ta szybko zebrała pieniądze na pomoc (1) Witam. Należałem do kilku fundacji , ale tylko tej mogę zaufać w ciągu... Marian Ż szkoła dla rodziców, warsztat rodzica (1) brałem udział w szkole dla rodziców,prowadzonej przez poradnię, pełna... Robert Ewa (1) Wspanialy projekt. Wzorcowy do wdrozenia w calej Polsce Ewa Krawczyk - Fundacja Pomóż In Polecam tę fundację i jej system działania (1) Wymienianie się przedmiotami i pomoc dzieciom w realizacji marzeń i... Spinacz Łukasz Profesjonalne szkolenia (1) Polecam serdecznie! Szkolenia są ciekawe, na temat i praktyczne. Ceny nie są... Beata pozytywnie zaskoczona szybkiej reakcji (1) wysyłając papiery nie myslałm ze tak szybko dostane odpowiedz jestem... dagmara z rybnika Słabo...coraz slabiej (1) No niestety...takie fajne miejsce, taki potencjał, a wszystko podupada. Byłam... Zrobiłabym to lepiej Nie tylko hospicjum... (1) Opieka hospicyjna na najwyższym poziomie, do tego serca na dłoni! Cały zespół... Działaczka Cudowni ludzie (1) Zespół tworzą wspaniali pełni ciepła ludzie, mają wspaniałe pomysły i mnóstwo... Anna polecam! (2) W naprocentrum odnalezlismy z zona prawdziwych fachowcow z powolaniem i... maciej mar - opinia (2) słabość mnie ogarnia. poznałam te pseudo terapeutki, które nie mają właściwie... mar Pozdrowienia''nigdy nie mów...'' - ''Każdy zasłóguje na szanse'' (3) Należę do tych osób które gdy coś się zepsuję próbuje to naprawić, a nie... Andrzej nie polecam (1) Bylam raz z corka na zajęciach muzycznych i wiecej tam nie pojde. Placic 25zl... Katarzyna