super punkt "Srebrniki" (2) Moje dziecko już drugi rok chodzi do punktu Srebrna Kotwica" ul. Srebrniki 10... mama Dobra Fundacja (1) Panie ktore pracują w Fundacji jako ASYSTENT OSOBY NIEEŁNOSPRAWNEJ p.Alicja... MEGAN Warto się tam udać (1) Każdy niepełnosprawny szukający pracy powinien udać się do takich ośrodków,... e
najlepsi (1) Wykazują się dużym wewnętrznym zaangażowaniem. Nikogo nie zostawią na... ja Fundacja ,która pomaga. (1) Fundacja ,która pomaga. Kasa Paulina - opinia (1) Prosze o pomoc dla Piekut Gabrieli Alicji jestesmy z Fudnacji Dzieciom"... Paulina Konkretnie, jasno i rzeczowo (1) Ze spotkania z panią prawnik wyszłam podniesiona na duchu i silniejsza... DeKa mama z Dorotą - opinia (1) Szczęście dla mnie i mojego dziecka,że trafiłyśmy właśnie do Miki Centrum.... mama z Dorotą Fundacja Pomocy Otwarte Serca wielkie oszustwo (2) Zadanie od rencistki potrzebujacej pomocy, polowy jej renty za 6 godzin pracy... leszek syn staruszki potrzebujac ... (1) Ocena jest tak niska ze względu na brak wcześniej wspomnianej terapii, a kary... Albert D. - opinia (1) byłam u Pani psycholog Karoliny Filipowicz,na poczatku pomyslałam,że to młóda... D. pełna profeska, zdawałem dzisiaj egzamin DNV, 136 na podkładce za 700 zł (1) bezpłatnie zrobiłem próbną próbkę, dostroiłem sobie maszynę, bez stresu pełen... radek w ciągu 3 tygodni nauczyłem się spawać tigiem rury nierdzewne, zdałem bez problemu egzamin DNV (2) w ciągu 3 tygodni nauczyłem się spawać tigiem rury nierdzewne, zdałem bez... irek