Mkm - opinia (2) Z usług Aktywizacji skorzystałam i jak zajdzie potrzeba na pewno skorzystam... Mkm marek - opinia (2) Wsparcie jakie otrzymałem z fundacji było nieocenione. Pierw pomoc w... marek Adam - opinia (1) Pełen profesjonalizm we wszystkim co IWRD firmuje swoją nazwą. Fundacja ma... Adam
Anna - opinia (1) Telefon jest wyłączony, brak kontaktu a drugi podany numer zablokowany. Anna Kasia z Gdańskich Domów dla Dzieci - opinia (1) Dziękujemy fundacji Światełko za regularne przekazywanie od lat darów dla... Kasia z Gdańskich Domów dla Dzie Ryś.B - opinia (1) Jestem dumna z fundacji i z tego że ludzie o dobrym sercu istnieją tacy jak... Ryś.B Adam Wroniarz - opinia (1) Bardzo skuteczni tam gdzie inne organizacje nie chcą pomóc oni pomagają. Nie... Adam Wroniarz Tomek - opinia (1) Polecam, zasłużona organizacja pozarządowa! Tomek jak najdalej (3) To destruktywna,sekciarska agenda KRK.Mechanizm działania jak w... Maciej Świetny punkt opieki ! (1) Miejsce godne polecenia. Potrzeby dzieci zostają wysłuchanie, maluchy cały... Natalia Polecam (1) Wspaniałe miejsce dla dzieci z autyzmem. Korzystałam z poradni gdzie... Joanna Odszkodowanie od Spółdzielni Mieszkaniowej (1) Polecam wszystkim najsolidniejszych ekspertów, którzy pomogli mojej starszej... Iwona H. Super inicjatywa (1) Ludzie pełni zapału i fajnych pomysłów Janusz Pomagają (1) Cieszę się, że Fundacja pomaga młodzieży, bo gdy było to potrzebne, mogłam... Anna ohhh! (1) dają tylko adresy i oferty ale jak sie poprosi o pomoc w dojazdach,zakup... Tomasz Fundacjo Kotangens dziękuję za moje dwa kocie skarby :) (1) Dziękuję i pozdrawiam całą Fundację Kotangens :) Aneta Andrzejewska Fundacja Zbieramy Razem (3) Pozytywne opinie cieszą to jasne. Wprawdzie jest ich tutaj niewiele ale... Waldemar Jan Cichosz Szybka pomoc (1) Bardzo szybko gromadzą środki i pomagają. Nie biorą żadnej prowizji od... antoni Pani Iwona i cała Fundacja Kotangens to wspaniali i pomocni ludzie. Polecam. (1) Dziękuję Fundacji Kotangens, ale przede wszystkim wspaniałej Pani Iwonie za... Anna Mikulska Gbury (1) Ludzie z tej fundacji mają jakieś problemy z komunikacją. Brak szacunku do... S