Serdecznie polecam (1) Proces rekrutacyjny przeprowadzony bardzo profesjonalnie. Bardzo pozytywnie... Paweł Polecam (1) Miły personel, atrakcyjna oferta oraz dobra komunikacja Marcin Rekrutacja - stanowisko kierownicze (1) Bardzo dziękuję Pani Magdzie z GBS Partners za sprawne i zakończone sukcesem... HR Manager
Pełny profesjonalizm (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa całego procesu rekrutacji. Pełna... Klaudia GBS Partners (1) Firma rzetelna, uczciwa i z osobistym podejściem do każdego klienta. Dawid Proces rekrutacji (1) Jako kandydat, bardzo polecam GBS Partners z uwagi na profesjonalna obsługę... Krzysztof Rekrutacja (1) Szybki kontakt ze strony rekrutera, Urszula Rekrutacja (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z GBS Partners. Najwyższe noty w... Barbara Kłębowska Rekrutacja (1) Cały proces przebiegł bardzo szybko, trawł nieco ponad tydzień a odpowiedź po... Konrad K Rekrutacja (1) Rekrutacja przebiegała w bardzo miłej i luźnej atmosferze. Profesjonalne... Jakub Grenz Polecam (1) Pani Ania z GBS Partners pomogła mi w znalezieniu pracy. Cały proces odbył... Ewelina Wspaniala wspolpraca (1) Wspaniala wspolpraca z GBS Partners, ktora zakonczyla sie oferta pracy.... Magdalena Kyc GBS Partners Sp. z o.o. (1) Jest naprawdę super. Pełen profesjonalizm Ryszard GBS PARTNERS (1) Serdecznie polecam usługi ww. firmy. Świadczy profesjonalne usługi,... Wiktoria Katarzyna - opinia (1) pozytywna, profesjonalny poziom świadczonych usług Katarzyna Polecam (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa i pomoc w procesie rekrutacji k Polecam! (1) Dzięki pani Magdalenie udało mi się zdobyć nową pracę, a nie było łatwo;)... Kasia . (1) Wszystko ok, żadnych negatywnych uwag. Kamil Szybki, bezpieczny i kompetentnie prowadzony proces rekrutacyjny (1) Wraz z firmą GBS Partners bezboleśnie i szybko udało mi się znaleźć... Jan Królikowski Udział w rekrutacji (1) Nie wypełniam pola "Przystępność cen" ponieważ ono nie dotyczy mojej... Andrzej