Bardzo profesjonalna firma- polecam! (1) Miałam przyjemność zyskać zatrudnienie za pośrednictwem GBS Partners, a... A. Ocena firmy rekrutującej (1) bardzo szybka reakcja na wysłane cv, otwartość na różne formy kontaktu (mail,... JM Ocena 6 (1) Jakoś usług oceniam na najwyższą ocenę. Szybki kontakt - zaraz po złożeniu... Anna
GBS Partners - REWELACJA (1) Od pierwszego kontaktu z Panią Joanną poprzez linkedin dało się odczuć bardzo... Damian G. bardzo polecam , świetny kontakt , żetelna obsługa (1) Bardzo Polecam , świetny i profesjonalny kontakt już od początku. każdy tel... Waldemar ... (1) Bardzo profesjonalna i przyjazne podejście podczas procesu rekrutacji. Monika Gajda Opinia (1) Profesjonalne podejście do kandydata, równocześnie pełne życzliwości.... Agata Opinia o GBS Partners (1) Profesjonalne podejście do klienta, rekrutacja z GBS Partners to sama... rekrutacja na samodzielną Księgową (1) Profesjonalne podejcie do osoby ,Rekruter był ciągle ze mną w kontakcie,... ala dzieki nim mam prace o ktorej marzylam (1) Może troche przesadziłam z ta wymarzana praca ale rzeczywiście bardzo chciana... M GBS Partners (1) Polecam współpracę z GBS Partners. Rekrutacja przebiegła w sposób sprawny i... Mikołaj Praca (1) Szybkość procesu rekrutacyjnego, precyzyjność. Agnieszka GBS Partners (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą GBS Partners. Pani Justyna,... Ola Polecam (1) Bardzo profesjonalna firma. Karolina Współpraca z GBS Partners (1) Mimo, że nie dostałam pracy, współpracę oceniam pozytywnie. Rekruter był... Anna Rekrutacja (1) Polecam współpracę z GBS Partners. Rekrutacja przebiegła w sposób... Szaga