Alfa Romeo Giulia (1) Miałam przyjemność zakupić to wspaniałe auto w salonie AutoPlus. Moim doradcą... Edyta Zakup Renegade (1) Kupiłem demonstracyjny egzemplarz Jeepa Renegade. Jakość obsługi przez... Leszek Salon Jeep spełnia bardzo wysokie standardy (1) Polecam salon Auto Plus, a dokładnie sprzedaż Jeep za wyjątkowo dobrą jakość... Bartosz
Zakup w Auto Plus Jeepa Renegade (1) Polecam zakupy w tym salonie.Szczególne podziękowania dla Michała Czoczysa... Mirosław Z przyjemnością polecam :) (1) To mój pierwszy kontakt z marką Fiat. Pozytywny od pierwszej wizyty w salonie... Anita Zakup Jeep Renegate (1) Profesjonalne podejście do klienta. Możliwość przetestowania aut przed... Marta Kiljan GC 5,7 hemi (1) Bardzo dobrze ;) dziękuję Stefan Kułaga Zadowoleni Klienci (1) Zakup auta Jeep z wyprzedaży rocznika. Wizyta w salonie w starym roku i... Przemysław Bardzo polecam (1) Miałem przyjemność dokonać zakupu Alfy Romeo Stelvio w Auto Plus i szczerze... Michał zakup samochodu (1) profesjonalnie miło i uczciwie:) wojciech Alfa Giulietta (1) Wspaniałe samochody ... kompetentna, rzeczowa i cierpliwa obsługa, na której... KS Fiat Tipo wagon (1) Polecam tego dealera fiata, a w szczególności Pana Michała Balcerzaka. Pan... slavek Zakup Fiata Tipo (1) Zdecydowanie polecam ten Salon Fiata, a w szczególności Pana Michała... Tomasz FIAT 500X (1) Kupiłem w tym salonie FIATA 500X kontaktując się mailowo, ponieważ mieszkam... JS Perfekcyjny i profesjonalny (1) 17. maja odebraliśmy naszego pierwszego Jeepa. Zapamiętamy tę datę, ponieważ... Natalia I Rafał JK (1) Kupiłem Jeep Cherokee, w ubiegłym tygodniu, duży profesjonalizm zwłaszcza... JK Duży PLUS dla AUTO PLUS-a (1) Duży PLUS za profesjonalne podejście do klienta przy zakupie auta i... Paweł Odbiór Jeep'a Renegate (1) Z przyjemnością muszę podzielić się wysoce pozytywną oceną obsługi sprzedaży... T.Orzechowski zakup jeepa renegade (1) jestem niezwykle zadowolony z profesjonalnej, miłej i skutecznej obsługi... Krzysztof zakup jeepa renegade (1) wspanialy samochod, wspaniala obsluga, brawo! elzbieta