Zakup na odległość (1) Widzę, że nie tylko ja kupiłem Jeepa na odległość. Myślę, że fakt iż, chciało... Sebastian Wrocław Jeep - pełen profesjonalizm i sprawna obsługa (1) Zakupu nowego Jeepa dokonałem zdalnie na odległość gdyż mieszkam na południu... T.S. Wymarzony Jeep (2) Pomimo znacznej odległości od miejsca zamieszkania (ok 500 km ):)żadnych... Krzysztof
Profesjonalna obsługa (2) Polecam salon pod każdym względem, profesjonalna obsługa, przez pana... Marzenna Profesjonalizm (1) Bardzo mila obsługa. Na każdej pytanie odpowiadaja i doradzaja ! Dobry... Daniel Renegade (2) Sam salon jest fajny i przyjemny sam w sobie i jak to w salonach można w nim... Tomasz Bardzo dobry salon (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości usług salonu Auto Plus. Profesjonalna... Tomasz Polecam! (1) Pozytywne wrażenia od momentu przekroczenia drzwi salonu po wyjazd nowym... Iwona Profesjonalna obsługa (1) W salonie Auto Plus nabyłam Fiata Ducato Maxi z zabudową gastronomiczna.... Monika tipo lounge (1) Super salon, a Pan Michał super gość:) Wszystko da się załatwić bez problemu Andrzej FIAT DUCATO MAXI (1) Cała transakcja zakupowa pomimo bardzo dużej odległości między kupującym a... Monika (Szczecin) Profesjonalizm (1) W salonie Auto Plus w Gdańsku nabyłem dwa auta marki Fiat Scudo. Po moim... Andrzej Nowosad Rewelacja w czystej postaci! (2) Kupiłem samochód na odległość. Jestem z Wrocławia, ale właśnie w Auto Plus w... Grzegorz Fantastyczna Obsługa! (1) 3 miesiące temu kupiłem samochód w Auto Plus. Obsługa świetna i bardzo... Piotr Szczerze polecam (1) Zakupilem tydzien temu fiata ducato maxi. Obsluga na najwyzszym poziomie pod... Mariusz Jeep Renegade (2) Moim wymarzonym Jeepem Renegade jeżdżę od tygodnia. Został mi on... Dana Fiat 500 (1) Pan Michał Kołakowski jest bardzo kompetentnym i sympatycznym sprzedawcą.... Dariusz Stępiński bardzo dobry salon (1) Bardzo polecam ten salon a w szczególności Pana Jarka który w sposób... Łukasz zakupy w 2015 (1) W 2015 roku kupiłem w Auto Plus dwie Pandy Van i w leasingu Ducato. Szybko,... Adam Pokorski Zadowolony klient AUTO PLUS z Kujawsko-Pomorskiego (2) Podczas rozmowy telefonicznej z Panem Michałem Czoczys, która przebiegła... Piotr