Jarosław Staniewicz - ocena (1) Kolejna wizyta serwisowa i jak zawsze pełne zadowolenie. tym razem po latach... Jarosław Staniewicz Paweł - ocena (1) Szybko i sprawie Diagnostyka Paweł Paweł - ocena (1) Doradztwo pomoc w naprawie. Paweł
Marek - ocena (1) Samochód naprawiony szybko i skutecznie. Polecam Marek Przemysław - opinia (1) Serdecznie Polecam!!!! Przemysław Tomasz - opinia (1) Polecam salon samochodowy i serwis. Miła obsługa, pełny profesjonalizm! Tomasz Kacper - opinia (1) Szybka diagnostyka usterki, polecam. Kacper Kasia - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie, uzyskałam informację na wszystkie moje... Kasia Marzena - opinia (1) Zamówiłam nowy samochód - Tonale. Wszystko przebiegło sprawnie. Otrzymałam... Marzena Przemek - opinia (1) Najlepszy serwis z którego korzystałem. Moj samochód został naprawiony, ja w... Przemek Przmek - opinia (1) Pełni profesjonaliści. Znają się na samochodach i potrafią dostosować się do... Przmek Przemek - opinia (1) Miła obsługa, wszystko wykonane porządnie i na czas. Przemek Agnieszka - opinia (1) Ostatni przegląd, jak wszystkie poprzednie - bez zarzutu. Od lat, opieka nad... Agnieszka Bartosz Szajder - opinia (1) totalny dramat. Nie odbierają telefonów, nie odpowiadają na maile. Całkowite... Bartosz Szajder Jan Borowski - opinia (1) Jestem już klientem od prawie 20 lat. Ogólnie w aspekcie tylu lat oceniam Ich... Jan Borowski cino - opinia (1) Salon sprzedaży mogę polecić z pełnym przekonaniem. Bardzo dobry kontakt z... cino Zakup Jeepa Renegade (2) Pomimo różnych ofert jakie otrzymałem na terenie całej Polski,zdecydowałem... Edmund Lidzbarski Mechanicy świetni, ale obsługa klienta już gorzej (1) Nie mam zastrzeżeń do pracy serwisantów - znają auta, znają się na swojej... Tomasz Polecam (1) Szczerze polecam dordcę klienta Pana Macieja Gościckiego. Pełen profesjonalizm! Bogdan Polecam (1) Bardzo pozytywna i szybka obsługa klienta. Przyszedłem do salonu zapytać o... Klient