Rzetelność i profesjonalizm (1) Oferta przygotowana zgodnie z obietnicą, na czas, z bardzo atrakcyjnymi... Anna Psiuk POLECAM Pana Michala Kolakowskiego (2) W niedziele Wieczorem odpisal na zapytanie w przeciagu godziny. W... Witold Jaetke Auto Plus Centrum Motoryzacyjne (2) Niedawno zakupiłem swoje pierwsze nowe auto pojechałem do salonu z... zbigniew
Spełnione marzenie (2) Przyjechałem do tego salonu kupić Jeep'a Renegate'a, a wyjechałem wypasionym... Tomasz Bardzo zadowoleni (2) Kupiłem w tym salonie dwa fiaty 500 nie dość, że były najlepiej wyposażone to... Andrzej Jeep renegade (2) Zakupiłem tydzień temu auto u Pana Michała w salonie Jeep bardzo miły i... Robert AUTO PLUS ? Jak najbardziej polecam.! (2) Profesjonalna obsługa przy sprzedaży samochodu - transakcja przebiegła w... Damian Grzywacz fiat fiorino (2) Zakupiłem na przełomie lipca i sierpnia fiata fiorino. Bardzo serdecznie i... Andrzej Nowak Ducato Ok (1) Bardzo rzeczowa i uprzejma obsługa. Udało się uzgodnić korzystne warunki... JP Współpraca wzorowa i godna polecania. (2) Zakupiliśmy Fiata Ducato z pomocą Pana Piotra Kwapisiewicza i jesteśmy bardzo... Piekarnia Grand (2) Aut kategorii Grand Cherokee jest wiele. Salonów odpowiadających standardowi... JR Fachowa obsługa i pełen profesjonalizm (2) Na wstępie chciałam serdecznie podziękować Panu Michałowi dzięki któremu... Karolina Profesjonalizm (2) Przez kilka tygodni szukałem auta dostawczego do mojej firmy. Trafiłem w... Darek Profesjonalna obsługa (2) Zakup samochodu JEEP w tej firmie był jednym z radośniejszych dni naszego... JK PEŁNA "PROFESKA" (2) Tak jak w tytule - pełny profesjonalizm w każdej dziedzinie: od błyskawicznej... Andrzej Stempel Jeep (1) Super zadowolony z zakupu Jeepa, polecam ZZZ Pierwszy 500X (1) Profesjonalizm to podstawa !!! Polecam ten salon i niebawem tam wroce po... Karolina Fiat DUCATO L3H2 2.3 130KM NOWY MODEL (1) Jechałem ponad 600km w jedną strone po nowego Fiata Ducato ,najlepsza cena w... Daniel Sylwester Sadowski - opinia (2) To jest drugi samochód, który kupuję w tym salonie, pierwszy - Alfa Romeo 159... Sylwester Sadowski Suzuki SX 4 (1) To już kolejny mój zakup w tym salonie i poraz kolejny wszystko zostało... andrzej_h