GRUBSZE PANNY MLODE

NOSZE ROZMIAR 44 A MOJ NARZECZONY JEST SZCZUPLY I MARTWIE SIE ZE TROCHE W KOSCIELE BEDE WYGLADALA JAK TO UJAC JAK BALERON....ZE WOGOLE JUZ NIE WSPOMNE ZE BIALY KOLOR POGRUBIA,A PAN MLODY JAK JEST W CZERNI TO GO CZERN WYSZCZUPLA,AZ CHCE MI SIE PLAKAC...WSZYSTKIE FALDKI BEDZIE WIDAC.....JAK WY SOBIE Z TYM RADZICIE, TZN ZWLASZCZA JAK PRZYSZLY MAZ JEST CHUDSZY....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: GRUBSZE PANNY MLODE

Ilaria,

ja mam rozmiar 44 ale nie uważam się za osobę grubszą:> jasne - nie jest to szczyt moich marzeń ale żeby od razu baleron?:D na pewno suknie da się dobrać i dla nas-czterdziesciczworek (ja tydzien temu juz zamówłam:D:D) a narzeczonego ubierz troche jaśniej niż na czarno i tyle:D

Znalazłam w weselnikowych ogłoszeniach piękną sukienkę na większą pannę młodą. Wg mnie prezentuje się super:) może komuś się spodoba.

"Suknia SINCERITY 44/46
Suknia SINCERITY model 3141, jednoczęściowa w linii A z drapowanej naprzodzie i z boku cieniutkiej tafty. Tafta jest z boku udekorowana koronką, kryształkami, koralikami i cekinami – pięknie się mienią i stanowią uroczą dekorację. Suknia ma tren, podpinany na zewnątrz. Suknia ma wszyty gorset z miseczkami, zapinana jest z tyłu na zamek, który kryty jest na całej długości małymi guziczkami. Model ten wysmukla sylwetkę. Suknia jest z bolerkiem, a także posiadam dopasowane do sukni skórzane buty w rozmiarze 41 na płaskim obcasie.
Kontakt: Ania tel. 0-609-550-210 aniafrymark@poczta.onet.pl "

image

image

==> Ilaria

Ja też mam rozmiar 44-46, a mój mężus to chudzielec :))) Bralismy ślub 11 dni temu i wszystko wyszło super - w ogóle nie widać było ( i nie widać na zdjęciach), że jest między nami taka różnica jesli chodzi o posturę ( a mój mężuś jest taki chudziutki, że zawsze sie boję, że jak wiatr mocniej zawieje, to mi go porwie:)). Z jednej strony bardzo cieszę się z tego, ale z drugiej - myslę, że na prawde nie ma się czym przejmować, bo i tak wszyscy, i przede wszystkim Twój przyszły mąż, wiedzą jak wyglądasz Ty i jak wygląda narzeczony. Więc skoro w tej kwestii wszystko jest o.k. między Wami, to absolutnie nie ma się co przejmować! Bo to jest święto Waszej Miłości a nie wyglądu!!!!!!!!
Ja absolutnie nie zastanawiałam się przed slubem np. nad tym, jak dobrać kolory naszych strojów, żeby optycznie było lepiej. Po prostu wybralismy to, co nam sie podobało i było cudownie!! :)

Pozdrawiam i powodzki!!!!!!!!

ja wiem ze rozmary powyzej 44 sa drozsze

oj szkoda,ze nie widzialam tego, pewnie warto bylo obejrzec :(

dziś w Pytaniu na śniadanie (na TVP2) będą Panny Młode w rozm. XXL :)

ja też mam 44 albo nawet i 46. Wtedy nie patrzysz w pierwszej kolejności na suknie w katalogu tylko na fason który wyeksponuje to co trzeba i schowa to co nie potrzebne. Wiesz ze ja zdecydowałam sie na biel choć nie miałam przekonania. Ale pionowe linie i fajny dekolt wyglądaja super. Zobaczysz jeszcz przyćmisz ine panny młode np efektownym biustem

przeczytałam cały watek i dziewczyny nie ma co sie przejmowac ! Czy rozmiar 44 nie oznacza bycia piekna ? Jak widac po fotkach sa piekne sukienki dla Panien Mlodych w naszych rozmiarach ! JA swoja szyje u krawcowej ,bo mam wymarzona od dziecka i nawet nie zagladalam do salonow ..

Tasia, ja mam prawie identyczną sukienke, tylko inne "zdobienia" nr 1934!
Właśnie szukam stanika i chyba dzięki Tobie się nie nachodze :*

Mi w agnes powiedzieli ze w 1 miesiąc szyją ekspresy jak komus zależy, ja akurat wypożyczam!

Super wątek dla wszystkich większych przyszłych żonek. Zdjęcia, które mi poprawiły chumor i samopoczucie (mam baaaaaaaaaardzo duży rozmiar)

Przepiękne sukienki. Moja jest taka jak nr 35, ale czerwona .

również mam suknie do sprzedania w podobnym rozmiarze, bardzo ładnie wyszczupla
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-super-suknie-z-kolekcji-Agnes-2008-t66823,1,11.html
pozdr

Dziewczyny jeśli macie do sprzedania suknie rozmiar 44/46 poproszę na maila sabinaur@o2.pl
Pozdrawiaml

ja tez mam suknie na sprzedaz pieknie wysmuklajaca, zapraszam do obejrzenia fotek na allegro: http://www.allegro.pl/item480324239_niepowtarzalna_suknia_eurobride_r_42_44.html

ten watek jest super :)

wysłałam foty:)

nika_22@tlen.pl

podaj e mai wysle foty

nika_22@tlen.pl

podaj e-mail podesle ci fotki

Inne tematy z forum

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...