GRUBSZE PANNY MLODE

NOSZE ROZMIAR 44 A MOJ NARZECZONY JEST SZCZUPLY I MARTWIE SIE ZE TROCHE W KOSCIELE BEDE WYGLADALA JAK TO UJAC JAK BALERON....ZE WOGOLE JUZ NIE WSPOMNE ZE BIALY KOLOR POGRUBIA,A PAN MLODY JAK JEST W CZERNI TO GO CZERN WYSZCZUPLA,AZ CHCE MI SIE PLAKAC...WSZYSTKIE FALDKI BEDZIE WIDAC.....JAK WY SOBIE Z TYM RADZICIE, TZN ZWLASZCZA JAK PRZYSZLY MAZ JEST CHUDSZY....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: GRUBSZE PANNY MLODE

iza a jaka to suknia?

ja mam do sprzedania pieknie wyszczuplajaca suknie w twoim rozmiarze :)))

PRZEŚLICZNIE :)))) PIEKNIE - Jestem zachwycona ;)

kammcia wyglądałaś pięknie!! :)

hej dziewczynki :)

ja tez mam nieco większy rozmiar ;p

miałam białą suknię, bez ramionczek i czułam się wyśmienicie :)

tu jest moja relacja http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=468054&t=457996

a suknia do sprzedania ;)

dzięki dziewczyny za miłe słowa:) to na pewno nie chodzi o odcień suknia a o krój :) też się bałam że będę wyglądać jak mały słonik ale się udało:)

Wysłałam w końcu fotki na maila :-)

A mogę prosić zdjęcia Twoej sukni gosia_dim ?? na meila najlepiej pozdrawiam i dzieki z góry

ja jeszcze cycka upchne, gorzej z biodrami, bo mam dosc szerokie
wiadomo ze tłuszczyk nie jest zdorwy,ale przeciez jest co raz wiecej konkretnych kobitek, a oferta odzieżowa biedna,pozostaje albo szyc na miare, albo wywalac fortune na bluzkę, albo chodzic w badziewiu

jedyna nadzieja w koncówkach kolekcji z UK - tam przynajmneij bywaja fajne rozmiary i na szczescie na 44 sie nie kończą :)

chaberek ja mam największy problem z bluzkami-koszulami! Na cyckach wszystko za małe ;) I jak zrobię wdech to prawie guziki odpadają ;) Niestety... chudzielce opanowały rozmiarówkę i nic z tym nie zrobimy!

Szatynkaaa super wygladałas na slubie :)))

powiem Ci ze nie widac po Tobie na żywo tej wagi :)
ale patrzac na fotki sukien dla wiekszych, niektóre bez kitu lepiej wyglądaja na pełniejszych kobietkach niz na 36/38/40

mozna sobie fajnie zaplanowac kiece na lato :) szkoda ze w PL jeszcze ciagle rządzi rozmiarowka z chin XXXXL odpowiadajaca rozmiarowi 36
ja ostatnio nie mogłam w nic sie zmiescic w sklepach- troche to wkurza
mam rozmiar 44

mi tez sie zdaje , ze to nie odcien bieli,
ale dobry kroj potrafi zamaskowac ewentualne niedoskonalosci :)

Ja mam suknię w rozmiarze 44-46 na sprzedaż, ale skoro Ty masz 42-44, to pewnie będzie długa będzie... Ale w razie czego wieczorem mogę wrzucić fotki.

gosia78 pięknie wyglądałaś! :) I widzę, że podobnie jak ja, mimo większego rozmiaru postawiłaś na biel! Utwierdziłam się teraz w przekonaniu, że dobrze wybrałam! :)

Nie no super wyglądałaś;D tylko pozazdrościć ;p

gosia_dim, problem polegał na tym, że to rozmiar 38 a ja noszę 42/44, nie mógł być dopasowany. Moja będzie wyglądać inaczej, bo zostanie skrojona do moich rozmiarów. Myślę, że będzie dobrze!

ja miałam rozmiar sukni 44-46 to wątek, mój też szczuplutki
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=443612&t=433411

Pozdrawiam

Od biustu w dół ślicznie sie układa, tylko rzeczywiście przy biuście coś nie leży..... Ja chciałabym bez ramiączek i niczego jjeśli już to koronka pod szyje... No ale jestem ciekawa gdzie ja dla siebie suknie znajde... Rozmiar 42-44 nie jest zbytnio popularny:/

image

image

Hej.
Wyglądasz fajnie, dół się ładnie układa, ale trochę nie podoba mi się góra, tzn. biust jest mocno podniesiony (optycznie), a naszyta koronka dodatkowo go uwydatnia. Może coś gładszego u góry? (Ja miałam z tym problem i skończyło się na gorsecie z koronką przeszytą na skos na gładkiej satynie.)

Też nie jestem najmniejszych rozmiarów, chociaż też nie największych. Mój Szymon do niedawna był chudziną, teraz trochę mu się przytyło. Wklejam moje foto w sukni (z pierwszej wizyty w salonie, więc ani mój rozmiar, ani nie dopasowana), która co prawda będzie biała, ale chciałabym żebyście się wypowiedziały czy widzicie krąglejszą osobę w takim fasonie... - proszę o szczere opinie.

image

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...