GRUBSZE PANNY MLODE

NOSZE ROZMIAR 44 A MOJ NARZECZONY JEST SZCZUPLY I MARTWIE SIE ZE TROCHE W KOSCIELE BEDE WYGLADALA JAK TO UJAC JAK BALERON....ZE WOGOLE JUZ NIE WSPOMNE ZE BIALY KOLOR POGRUBIA,A PAN MLODY JAK JEST W CZERNI TO GO CZERN WYSZCZUPLA,AZ CHCE MI SIE PLAKAC...WSZYSTKIE FALDKI BEDZIE WIDAC.....JAK WY SOBIE Z TYM RADZICIE, TZN ZWLASZCZA JAK PRZYSZLY MAZ JEST CHUDSZY....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: 2004

Nie no bez jaj dziewczyny,te suknie są super!!!podobają mi się bardziej niż te standardowe na wychudzonych i tyczkowatych modelkach ze szpiczastymi brodami.Na pewno będziecie pięknie wyglądać!!!:-)

Re: GRUBSZE PANNY MLODE

hop-bęc. Super pomocne

image

jeszcze coś takiego
wydaje mi sie ze ładnie zrobione pionowe plisy wyszczuplają
jescze dzcie 10cm obcasy i bedzie super (sama miałam takie wysokie buty :) )

Salonu Classa model C-402
image

White One. Model: 180, 189.
image
image

Herm's model KARIT
image
image

suknia Anny Skrzeszowskiej-Mielczarek kupowana w Olsztynie
image

już wiem - to była suknia Tasi
A tu relacja Tasi
http://forum.trojmiasto.pl/Malutka-relacja-Tasi-juz-zony-t62976,1,11.html?hl=tasia#hl
http://forum.trojmiasto.pl/No-to-czas-na-moj-plener-t63920,1,11.html?hl=tasia#hl

z tego co pamiętam ta miała jedna z nszych forumek i wcale nie w rozmiarze 36 czy 38
wygladała slicznie
image

mi sie wydaje ze tego typu suknie pasowałyby tez na "większe " rozmiary
agnes
image
image

tu np. w rozmiarze 48
image

image
image

CYMBELINE
image
image

image
ttp://lh6.ggpht.com/windermann/SJ8XqQMpGzI/AAAAAAAAAbE/-vE3RHtSFlk/s400/476f.jpg
image

Agnes 1758
image
maggio ramatti colombo
image

image

wklejam obiecane fotki, nie są one najlepszej jakości, zaznaczam że sukienka jest niedopasowana ( rozmiar jest za mały )
image

no mi akurat nie pasują wiązania na szyję, postaram sie wkleic wieczorkiem fotki, do sukienki będzie również bolerko z organzy

nika22 a zostawiasz taki gorset?
mi akurat zaproponowano wiązany dookoła szyi, cienką tasiemką z materiału ..
ale to też pewnie zależy jakie masz ramiona i biust..
Moim zdaniem najładniej wyglądają suknie, które mają jakiś motyw przełamujący prosty materiał, np. wcięcie, dodatek.. czy ukośne wiązania.. ale w tej Twojej sukience wiązanie jest bardzo szerokie.
Chociaż ciężko jest sobie wyobrazić jak to wygląda.. Ty widziałaś na żywo. A możesz wkleić foteczki (sukienki na żywo?)

a no miło że nie jestem sama :)

sukienka nie jest wiązana w pasie, materiał jest "plisowany" i schodzi ukośnie w dół i właśnie wyszczupla w pasie, wiem bo mierzyłam

nika ale fajnie ze jestesmy 2 z 19 nie-wychudzone:)

wątpie by to był dobry pomysł z sukienkami wiązanymi w pasie.. to bardziej poszerza..
proponuję albo wyraziste kolory wtedy gorste i spódnica
albo wysoki stan i lejąca się sukienka ale widok z boku jest nie zbyt ładny .. wygląda się szeroko

niestety przerabiałam to w salonach z tym mega rozmiarem 40... w końcu zaufałam krawcowej.. wybrałyśmy wzór suknie w którym wyglądałam ok, i który mi się podobał.. lekkie zmiany i wyszło ślicznie
a bazą sukni był ten wzór i kolor
image

(- zonka ... udalo mi się odgrzebac starego nicka :))

Po 19.09.2009 będę miała do sprzedania suknię w rozm. 46, biała, zamówiona w salonie
image
image
image

bylam w tym nowym salonie na osowej i pytam sie Pani czy moze jakies suknie do mierzenia ma w wiekszych rozmiarach... i uslyszalam entuzjastyczne tak! te 2 to CZTERDZIESTKI!!!!! aaaa

a co do wiekszych stanikow to ja kupuje na brastop.com, tzn ogladam i mierze na starowiejskiej i zamawiam przez internet

ps. miałam bordowo-biała suknię a nie mam rozmiaru 34 .. tylko więcej, i każdy był pod wrażeniem.. nie jest powiedziane że na slub tylko białe.. często kolorowę robią większe wrażenie ze względu na swoją inność.. :)

bordowe suknie , rewelacja ... :)
ładnie wyglądają a przy dobranym fasonie będziesz wyglądała kilka rozmiarów mniej
warto wybrać się do mierzenia sukni z kimś krytycznym i zaufanym.. Panie w salonie często och-ają i ach-ają nawet jak wyglądasz fatalnie

AgusiaGda - mam rozmiar obecnie 44 (może do października uda się troche zejść:D ale nie nastawiam się...) - możesz mi doradzić gdzie kupić bieliznę pod suknię? bo w takich "zwykłych" sklepach z bielizną to nic nie ma - nie mówiąc już o większych rozmiarach staników...

w mariettcie jest 5% więcej ale mi sie udało wytargowac bez tego dodatku 5%:P

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...