GRUBSZE PANNY MLODE

NOSZE ROZMIAR 44 A MOJ NARZECZONY JEST SZCZUPLY I MARTWIE SIE ZE TROCHE W KOSCIELE BEDE WYGLADALA JAK TO UJAC JAK BALERON....ZE WOGOLE JUZ NIE WSPOMNE ZE BIALY KOLOR POGRUBIA,A PAN MLODY JAK JEST W CZERNI TO GO CZERN WYSZCZUPLA,AZ CHCE MI SIE PLAKAC...WSZYSTKIE FALDKI BEDZIE WIDAC.....JAK WY SOBIE Z TYM RADZICIE, TZN ZWLASZCZA JAK PRZYSZLY MAZ JEST CHUDSZY....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: 2004

Nie no bez jaj dziewczyny,te suknie są super!!!podobają mi się bardziej niż te standardowe na wychudzonych i tyczkowatych modelkach ze szpiczastymi brodami.Na pewno będziecie pięknie wyglądać!!!:-)

Re: GRUBSZE PANNY MLODE

hop-bęc. Super pomocne

image

jeszcze coś takiego
wydaje mi sie ze ładnie zrobione pionowe plisy wyszczuplają
jescze dzcie 10cm obcasy i bedzie super (sama miałam takie wysokie buty :) )

Salonu Classa model C-402
image

White One. Model: 180, 189.
image
image

Herm's model KARIT
image
image

suknia Anny Skrzeszowskiej-Mielczarek kupowana w Olsztynie
image

już wiem - to była suknia Tasi
A tu relacja Tasi
http://forum.trojmiasto.pl/Malutka-relacja-Tasi-juz-zony-t62976,1,11.html?hl=tasia#hl
http://forum.trojmiasto.pl/No-to-czas-na-moj-plener-t63920,1,11.html?hl=tasia#hl

z tego co pamiętam ta miała jedna z nszych forumek i wcale nie w rozmiarze 36 czy 38
wygladała slicznie
image

mi sie wydaje ze tego typu suknie pasowałyby tez na "większe " rozmiary
agnes
image
image

tu np. w rozmiarze 48
image

image
image

CYMBELINE
image
image

image
ttp://lh6.ggpht.com/windermann/SJ8XqQMpGzI/AAAAAAAAAbE/-vE3RHtSFlk/s400/476f.jpg
image

Agnes 1758
image
maggio ramatti colombo
image

image

wklejam obiecane fotki, nie są one najlepszej jakości, zaznaczam że sukienka jest niedopasowana ( rozmiar jest za mały )
image

no mi akurat nie pasują wiązania na szyję, postaram sie wkleic wieczorkiem fotki, do sukienki będzie również bolerko z organzy

nika22 a zostawiasz taki gorset?
mi akurat zaproponowano wiązany dookoła szyi, cienką tasiemką z materiału ..
ale to też pewnie zależy jakie masz ramiona i biust..
Moim zdaniem najładniej wyglądają suknie, które mają jakiś motyw przełamujący prosty materiał, np. wcięcie, dodatek.. czy ukośne wiązania.. ale w tej Twojej sukience wiązanie jest bardzo szerokie.
Chociaż ciężko jest sobie wyobrazić jak to wygląda.. Ty widziałaś na żywo. A możesz wkleić foteczki (sukienki na żywo?)

a no miło że nie jestem sama :)

sukienka nie jest wiązana w pasie, materiał jest "plisowany" i schodzi ukośnie w dół i właśnie wyszczupla w pasie, wiem bo mierzyłam

nika ale fajnie ze jestesmy 2 z 19 nie-wychudzone:)

wątpie by to był dobry pomysł z sukienkami wiązanymi w pasie.. to bardziej poszerza..
proponuję albo wyraziste kolory wtedy gorste i spódnica
albo wysoki stan i lejąca się sukienka ale widok z boku jest nie zbyt ładny .. wygląda się szeroko

niestety przerabiałam to w salonach z tym mega rozmiarem 40... w końcu zaufałam krawcowej.. wybrałyśmy wzór suknie w którym wyglądałam ok, i który mi się podobał.. lekkie zmiany i wyszło ślicznie
a bazą sukni był ten wzór i kolor
image

(- zonka ... udalo mi się odgrzebac starego nicka :))

Po 19.09.2009 będę miała do sprzedania suknię w rozm. 46, biała, zamówiona w salonie
image
image
image

bylam w tym nowym salonie na osowej i pytam sie Pani czy moze jakies suknie do mierzenia ma w wiekszych rozmiarach... i uslyszalam entuzjastyczne tak! te 2 to CZTERDZIESTKI!!!!! aaaa

a co do wiekszych stanikow to ja kupuje na brastop.com, tzn ogladam i mierze na starowiejskiej i zamawiam przez internet

ps. miałam bordowo-biała suknię a nie mam rozmiaru 34 .. tylko więcej, i każdy był pod wrażeniem.. nie jest powiedziane że na slub tylko białe.. często kolorowę robią większe wrażenie ze względu na swoją inność.. :)

bordowe suknie , rewelacja ... :)
ładnie wyglądają a przy dobranym fasonie będziesz wyglądała kilka rozmiarów mniej
warto wybrać się do mierzenia sukni z kimś krytycznym i zaufanym.. Panie w salonie często och-ają i ach-ają nawet jak wyglądasz fatalnie

AgusiaGda - mam rozmiar obecnie 44 (może do października uda się troche zejść:D ale nie nastawiam się...) - możesz mi doradzić gdzie kupić bieliznę pod suknię? bo w takich "zwykłych" sklepach z bielizną to nic nie ma - nie mówiąc już o większych rozmiarach staników...

w mariettcie jest 5% więcej ale mi sie udało wytargowac bez tego dodatku 5%:P

Inne tematy z forum

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...