GRUBSZE PANNY MLODE

NOSZE ROZMIAR 44 A MOJ NARZECZONY JEST SZCZUPLY I MARTWIE SIE ZE TROCHE W KOSCIELE BEDE WYGLADALA JAK TO UJAC JAK BALERON....ZE WOGOLE JUZ NIE WSPOMNE ZE BIALY KOLOR POGRUBIA,A PAN MLODY JAK JEST W CZERNI TO GO CZERN WYSZCZUPLA,AZ CHCE MI SIE PLAKAC...WSZYSTKIE FALDKI BEDZIE WIDAC.....JAK WY SOBIE Z TYM RADZICIE, TZN ZWLASZCZA JAK PRZYSZLY MAZ JEST CHUDSZY....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: GRUBSZE PANNY MLODE

a nie myślałaś o mniej kontrastowych kolorach? np ecru i brąz ? albo jasny garnitur?

Zona mojego kuzyna jest puszysta i na slube wygladala pieknie. Miala delikatna suknie z wysokim stanem i zadnej faldki nie bylo widac. We wlosy wpiela kwiat, bez welonu.

Przymierzalas juz jakies suknie? Musisz poprostu dopasowac kroj do swojej sylwetki.

ALE TO NIE CHODZI O SUKNIE, JAK NAWET OGLADAM JAKIES ZDJECIA NASZE TO JAK JESTESMY OBOK TO TO WYGLADA POWIEM : ZLE.... BO NO MAM DUZO CIALA I ON WYGLADA PRZY MNIE JAK ZAGLODZONY TROSZKE, HE HE, I SIE BOJE PO PROSTU KONTRASTU BIEL I CZERN...

jak odpowiednio dobierzesz suknie to nie będziesz wyglądała jak baleron. Nie ma co puc sobie radości ze ślubu takimi myślami. Pozdrawiam serdecznie

Inne tematy z forum

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...