GRUBSZE PANNY MLODE

NOSZE ROZMIAR 44 A MOJ NARZECZONY JEST SZCZUPLY I MARTWIE SIE ZE TROCHE W KOSCIELE BEDE WYGLADALA JAK TO UJAC JAK BALERON....ZE WOGOLE JUZ NIE WSPOMNE ZE BIALY KOLOR POGRUBIA,A PAN MLODY JAK JEST W CZERNI TO GO CZERN WYSZCZUPLA,AZ CHCE MI SIE PLAKAC...WSZYSTKIE FALDKI BEDZIE WIDAC.....JAK WY SOBIE Z TYM RADZICIE, TZN ZWLASZCZA JAK PRZYSZLY MAZ JEST CHUDSZY....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: GRUBSZE PANNY MLODE

suknia Tasi:

image
image

z tych sukienek to zdecydowanie najlepiej wygladaja panie ze zdjecia nr 6 i 8 :) piekne te suknie :) ja powiem Wam szczerze ze wiele daje taniec :) cialo od razu staje sie smuklejsze, a jeszcze jak po treningu wieczornym przyjdziesz do domku i nic nie zjesz to z rana czlowiek staje w o wiele lepszym humorze :)

Tylko jesli naprawde bardzo zle sie czujesz w swoim ciele to polecam np nie jesc kolacji i minimalnie sie ruszac - spacerek z ukochanym wieczorkiem - albo cos innego tez z ukochanym i moze byc tez wieczorkiem ;)

Na pewno bedziesz pieknie wygladac w sukni slubnej (tak jak kazda Panna Młoda) - proponuje ecru dla Ciebie i dla narzeczonego (np w agnes jest kolekcja new men i taki bezowy w paski garnitur bylby idealny). Wystarczy, ze Panie w salonie dobiora suknie do Twojej sylwetki - cuda zdziala tez pas wyszczuplajacy albo cale body wyszczuplajace :)

Dla jednych rozmiar 38 to duzy rozmiar, dla innych 44 a jeszcze dla innych 50 - ale dziewczyny nie mozemy byc wszystkie takie same!! :))
Najwazniejsze jest ze mamy u swego boku mezczyzn, ktorzy swiata poza nami nie widza :)) i niewazne czy bedziemy mialy rozmiar 34 czy 54 to jestesmy szczesciarami :))

Dlatego nie przejmujcie sie tym jak wygladacie tylko cieszcie sie swoim szczesciem i tym najwazniejszym dniem w zyciu :))

Poszło :)

wyslij fotki mnie, sprobuje wkleic :dlaczegoya@wp.pl

Byłam dziś na przymiarce :) Mam rozmiar 44. Sukienka jest boska mimo, że jeszcze nie jest idealnie dopasowana. Dziś Pani naniosła wstępne poprawki i w maju będzie do odbioru. Jeśli któras z Was potrafi wklejać fotki to chetnie podeślę. Czułam się w tej sukni super. Rozmiar na prawdę nie jest najważniejszy :D

A ja jestem znacznie wyższa od mojego męża ;-) I też się nasłuchałam o "dysproporcji" oraz obcasach bądź ich braku na weselu, modelu sukni skracającym moją sylwetkę itp. itd.
A tak w ogóle, jak zaczęliśmy się spotykać, to co rusz ktoś z rodziny lub znajomych pytał Jego albo mnie, czy nam to nie przeszkadza. A nam z tym dobrze. Najważniejsze jest uczucie, a nie wygląd (czy zdanie "osoby trzeciej" na nasz temat). Mądrze piszecie dziewczyny!
Oczywiście, można trochę oszukać optycznie rzeczywistość, ale nic na siłę :-)

nie przejmuj sie co mowi Towja kolezanka...to Twoj facet i chyba nie ma znaczenia jak wyglada.. wazne jest to co jest miedzy wami!!!! to uczcie!!!

Wiem jest tu kilka modeli ktore faktycznie moga cos optycznie zmienic, ale mi nie tylko o to chodzi...Glownie chodzi mi o to, ze moja milosc jest szczulpejsza ode mnie i mam wrazenie ze co bym nie wlozyla bede wygladala jak sredniowieczna matrona przy swym paziu...tak to okreslila moja koleznaka:)))))

A propos jak sie wkleja zdjecia...to bym cos pokazala i sie zapytala WAS...

Miia napisał(a):

> przy okazji chyba nie chciałabym czytać tu komentarzy czy mój
> wybór jest trafny czy nie.... ważne ze mi sie podoba..

doskonałe podejście :) gratuluję

moim zdaniem to jest tak wazny dla nas dzien i nikt nie powinien mowic ze cos jest zle... sukienka jest wazna ale najwazniejsze jak Ty sie w niej czujesz:)

duzy rozmiar to nie koniec swiata... grunt to sie nie poddawac...
a co do sukienek 10 jest przesliczna

a ja powiem tak..... mam 183 cm i rozmiar 50. sukienkę mam bialuteńką z budyniowymi dodatkami. Sukienka dwu częściowa a sam dół jest marszczony. Ponieważ żadnej sukienki nie mogłam zmierzyć wiec zrobiłam sama projekt i mi ja uszyli...wyszła taka jaka chciałam..... niestety nie umiem wstawiać zdjęć a przy okazji chyba nie chciałabym czytać tu komentarzy czy mój wybór jest trafny czy nie.... ważne ze mi sie podoba..

dodam jeszcze ze moja świadkowa jest krawcową i zawsze mówiła szczerze komentując początkowe wybory projektów sukni dla mnie... w końcu wybrałyśmy razem projekt...

gdybym miała wybierać suknię z tych, których fotki tu wrzuciłam...

to wybierałabym między 1, 5, 8, 10 ;) (może jeszcze 11)

moja kumpela miała 46 i suknię w typie 11. Wyglądała rewelacyjnie!
Gdybym miała zdjęcia (moje Szczęście rozebrało mi kompa i dysk ze zdjęciami odłączył) to bym Ci podesłała. Może jeszcze zdążę :)

Szyła 3 lata temu w Agnes za 1500zl. Chodziłam z nią na przymiarki. Babeczki chciały zostawić trochę luzu w pasie, ale ja sie uparłam, że atłas pod szyfonem ma być obcisły i to dużo dało. Do tego gorset obciskający, super wyszło!

No ja popędzę tego dziada, niech mi dysk podłączy to wyślę zdjęcia :)

nr 10 wyszczupli.....

Taki artykulik kiedys wyszperałam:
http://snobka.pl/artykul/3151/slubna_sukienka_js_boutique

image

Podobno koszt 450zl.

rozmiar 44 to nie koniec świata! skoro sie tak przejmujesz to może warto zrzucić kilka kilo dla lepszego samopoczucia ja od lutego zrzuciłam 11kg i wcale nei stosuje drakońskich diet raczej racjonalne odzywianie bez chleba, ziemniaków bez słodyczy więcej warzyw tym bardziej teraz-wiosną! nie jeść po 18 albo 3-4 godziny przed snem...

Suknia 6 i 15 przepiekne.

tAboon, a jak wyglada twoja suknia, wlasnie cos mnie ciagnie do rozu..ale takiego spokojnego....

Te rękawy o których piszę to coś podobnego jak zdjęcie nr 18, z tym że moja suknia miała jeszcze warstwę tiulu w tej części pod biustem do samej ziemi, oraz dekolt w szpic. Pewnie znajdziesz ją do obejrzenia u p. Krystyny, chodzi o taką z lekkimi bladoróżowymi aplikacjami z przodu.

Pani w sukni r 6 - bomba! piękne suknia, pięknie wyglada

ja tez jestem za tym, żebyś zmobilizowała sie troszke i poprostu zrzuciła kilka kg, jezeli to taki problem... po leczeniu hormonami przytyłam z 36-38 do 42!!! po kuracji zaczelam cwiczyc, basen, tańce, stepperek, delikatna dietka jogurtowa i po 4 m-cach wchodze juz w 38 spowrotem;) troche mobilizacji - a slub to super mobilizacja- i nie bedziesz miec problemu z wagą!

Inne tematy z forum

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...