GRUBSZE PANNY MLODE

NOSZE ROZMIAR 44 A MOJ NARZECZONY JEST SZCZUPLY I MARTWIE SIE ZE TROCHE W KOSCIELE BEDE WYGLADALA JAK TO UJAC JAK BALERON....ZE WOGOLE JUZ NIE WSPOMNE ZE BIALY KOLOR POGRUBIA,A PAN MLODY JAK JEST W CZERNI TO GO CZERN WYSZCZUPLA,AZ CHCE MI SIE PLAKAC...WSZYSTKIE FALDKI BEDZIE WIDAC.....JAK WY SOBIE Z TYM RADZICIE, TZN ZWLASZCZA JAK PRZYSZLY MAZ JEST CHUDSZY....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: GRUBSZE PANNY MLODE

hmm pierwsza wizyte juz mialam :) i juz podpisalam umowe nawet...
Pierwsza przymiarke mam 24 czerwca.
Myslisz ze powinnam zadzwonic albo pojechac do nich i powiedziec im o moich zmianach?

Zdążysz, ale nie ma co zwlekać :) Ja zamawiałam w lutym i dokładnie po 2 miesiącach czyli dziś miałam 1 przymiarkę a następna bez pośpiechu pod koniec maja. Na pewno uszyją, ale dla spokoju ducha nie zwlekaj :)

a ile mniej wiecej w agnes trwa uszycie sukni? 3 miesiace wystarcza?mam slub w sierpniu i boje sie ze juz nie zdaze...

Najlepiej jak powiesz przy pierwszej wizycie :) Pani zanotuje zmiany i na pierwszej przymiarce już powinny być te zmiany ujęte:)

Ze zmianami nie robą żadnego problemu. Wręcz sami sugerują :) Ja chciałam bez trenu i bez szala. Także wszystko na pewno będzie po Twojej myśli :)

a no i kiedy takie zmiany zglaszac? czy wystarczy jak powiem o tym na pierwszej przymiarce?

Tasia a zmienialas cokolwiek w oryginalnym modelu?
Bo ja chcialabym przedluzyc tren w swojej i nie wiem czy w agnes jest z takimi zmianami problem czy nie...

image

image

Hehe dzięki. Na początku chciałam fason rybki, ale jak przymierzyłam to czyłam się jak pudzian :P Po prostu muszą być zachowane proporcje i to jest podstawowa zasada :)

A to inne fotki Tasi w sukni:)

image

bardzo ladnie!

ten rozmiar Ci sluzy w takim razie, nie wiem czemu mialas watpliwosci, czy bedziesz dobrze wygadac

Poważnie 44 a czasem dobijam do 46 :)

Tasia, jesli nosisz rozmiar, ktory podajesz to mi osobiscie ciezko uwierzyc!!!Wyglasz slicznie w tej sukni, dopasowana poprsotu swietnie:)Super wybor!!!

Na pewno bedziesz wygladala najpiekniej, bo kazda panna mloda wyglada tak w dniu slubu. Poza tym, nie przejmuj sie kolorem sukni - bo jesli kobieta ubrana jest w jednym kolorze, to optycznie ja wyszczupla, nawet jesli jest to bialy. Poza tym jest wiele propozycji z rekawem, ktory tez moze zatuszowac pewne niedoskonalosci :-)

Mami, to model 1756 kolekcja II :)

Dziękuję Ci za miłe słowa :) To sukienka z Agnes :) Nawet nie przypuszczałam, że jednoczęściowa suknia z gorsetem to będzie właśnie to... Wręcz myślałam, że to nie mój fason. A tu proszę :) Jestem bardzo zadowolona :) Mam nadzieję, że po poprawkach będę jeszcze szczęśliwsza :) Dziewczęta, powodzenia przy wyborze... I Mierzcie na maxa co tylko wpadnie Wam w oko :)

Tasia a jaki to jest model w agnes??

slicznie, przelicznie!!!! jeja sama chcialabym tak pieknie wygladac w swojej sukni!!!! :)))) gratuluje wyboru :) w zyciu nie powiedzialabym ze nosisz rozmiar 44 :) idealnie dobrana suknia :)

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...