Gabinet Fizjoterapii Re-Forma

Rehabilitacja

Gdańsk, Tytusa Chałubińskiego 13

Bóle pleców (1) Gorąco polecam gabinet, Profesjonalne podejście, idealnie dobrane ćwiczenia,... Ola Skręcona kostka - polecam!!!! (1) Do Pana Machała trafiłem ze skręceniem, zerwanie i zwichnięciem prawego stawu... Łukasz P. ból pleców (1) Gorąco polecam gabinet Re-Forma. Profesjonalne podejście, idealnie dobrane... Monika
Polecam! (1) Do gabinetu trafiłem ze względu na długotrwały uraz kostki.Pana Macieja... Krzysiek Profesjonalizm i doskonałe podejście do pacjenta (1) W czerwcu przebyłem operację zespolenia łokcia - złamanie wieloodłamkowe,... Bartek Polecam ;) (1) Gorąco polecam gabinet Re-Forma. Profesjonalne podejście, idealnie dobrane... Justyna Szczerze polecam! (1) Na piłce nożnej halowej (gram od lat) odniosłem kontuzję kolana - utykałem na... Maciek Profesjonalnie (1) Serdecznie polecam wszystkim - miła i profesjonalna obsługa oraz dobre... marlena Polecam (1) Trafiłam do tego miejsca z polecenia innej osoby i się nie zawiodłam. Moim... Justyna Rehabilitacja kregowsłupa (1) Moda kadra zdolnych fizjoterapeutów w "mig" rozprawiła się z moimi częstymi... Pan Tobołek Polecam w 100%! (1) Dzięki rehabilitacji w Re-Froma odzyskałem pełną sprawność nadgarstka i mogę... Adam ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić. Od dłuższego czasu miałam problem z... Ola Polecam (1) Trafna diagnoza i kompleksowa terapia,czyli wszystko czego oczekuję od... Patryk Zadowolony Klient (1) Miałem mocna przypartą rzepkę kolanową. Kilka wizyt i skacze jak młoda kozica... Tomasz P Polecam (1) Serdecznie polecam to miejsce. Zajęcia z Panem Michałem Chęcińskim przebiegły... Ania Po prostu super (1) Wiedza co robią, pełny wywiad i testy przed jakimikolwiek czynnościami. Czyli... E Działa na 100% (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Miła atmosfera i dobrze wyposażony... Rafał działa (1) rehabilitacja pleców zadziałała Hania Mega goście - polecam (1) naprawdę gorąco polecam. w lekko ponad tydzień doprowadzili mnie do stanu... panBartoszek Polecam!!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić gabinet Re-Forma - profesjonalne podejście,... S