Gabinet Fizjoterapii Re-Forma

Rehabilitacja

Gdańsk, Tytusa Chałubińskiego 13

Dobra robota (1) Dzięki pracy Macieja nie mam już problemów z nadwyrężonym ścięgnem achillesa,... Piotr terapia manualna (1) przez ponad pół roku zmagałam się z bólem głowy, drętwieniem twarzy i złym... eliza Jak najbardziej polecam! (1) Trafiłam do p.Maćka z kontuzją barku przed startem w zawodach. Rehabilitacja... Basia
Polecam,Najlepsza fizjoterapia, (1) Udałem się do Reformy ,gdzie nie mogłem chodzić,nie miałem mięśni ,miałem... Maciej Ścięgna achillesa (1) Ze ścięgnami achillesa walczę od ponad dwóch lat. Nie pomogli dwaj ortopedzi,... Bartek Jestem wdzięczna! (2) Miałam w lipcu paskudną kontuzje po biegu ultra i panowie zajęli się nią w... Renata Kondratiuk Gabinet z duszą (1) Z biegania rekreacyjnego przeszedłem na sportowe. Przy siedzącej pracy ciało... HR Manager rehabilitacja kręgosłupa (1) jestem bardzo zadowolony z usług pana Michała bardzo pomógł dziękuję i wrócę... andrzej Gorrrraco polecam! (1) Gabinet godny zarekomendowania. Profesjonalna obsluga, a wlasciwie... Zadowolony pacjent Skuteczność 100% (1) Do Macieja trafiłem kilka miesięcy temu po operacji stawu barkowego. Wizyty... Michał Ból karku i barku (1) W trakcie relaksu nad morzem wchodzac do wody tylko po pas złapało mnie coś... Łukasz Problem ze stawem skokowym (1) Polecam rehabilitacje u pana Maćka. wcześniejsze wizyty u dwóch ortopedów... Paweł Najlepsza rehabilitacja w Gdańsku (1) Wspaniała, profesjonalna kadra fizjoterapeutów. Borykałem się ponad rok z... Krzysztof Polecam (1) Do Maćka trafiłam z polecenie, pozytywne opinie sprawdzają się w... Marian Szybka diagnoza, pomocne zalecenia (1) Pan Maciej już na pierwszej wizycie postawił trafną diagnozę i zalecił... Mateusz Uporanie się z bólami głowy (1) Jakiś czes temu dowiedziałam się, że bóle głowy, które męczą mnie co jakiś... A. Polecam (1) Goraco polecam powyzszy Gabinet w szczegolnosci osobom dla ktorych sport jest... msz Polecam! (1) U mnie zaczęło się od kontuzji podczas meczu w piłkę nożną.... Wojtek Polecam (1) Goraco polecam powyzszy Gabinet w szczegolnosci osobom dla ktorych sport jest... msz Gorąco polecam! (1) Gabinet Re-Forma polecił mi znajomy z pracy. Szedłem tam z bolącym od wielu... moteuSz