Gabinet Fizjoterapii Re-Forma

Rehabilitacja

Gdańsk, Tytusa Chałubińskiego 13

Gorąco polecam! (1) Gabinet Re-Forma polecił mi znajomy z pracy. Szedłem tam z bolącym od wielu... moteuSz Kłopoty z kręgosłupem (1) Jestem DJ-em i pracuję stojąc w niewygodnej pozycji, a także muszę nosić... fran Polecam:) (1) Podejście p. Michała jest bardzo profesjonalne, dostosowane do indywidualnych... ak
Polecam (1) Polecam rehabilitację u p. Michała Chęcińskiego w gabinecie Re-Forma.... Maria K. Skutecznie i szybko:) (1) Bardzo polecam tą firmę, rehabilitacja dała dobre efekty:) Avatar gorąco polecam (1) Z usług gabinetu miałam okazję skorzystać niejednokrotnie. Pan Michał... Aga Karolina - opinia (1) Rehabilitacja na najwyższym poziomie. Profesjonalne podejście do pacjenta.... Karolina Ból pleców (1) Od dłuższego czasu ból pleców mnie nie opuszczał. Dzięki rehabilitacji... Małgorzata rehabilitacja - rewelacja! (1) Gabinet Re-forma odwiedziłem kilkukrotnie. Bardzo miła atmosfera,... Krzysiek Super! (1) Bardzo profesjonalna i przemiła obsługa. Indywidualne i pełne troski... Bl Bardzo polecam! Wyjątkowi specjaliści! (1) Jako instruktor fitness jestem narażona na różnego rodzaju kontuzje i... Aktywna Ania - opinia (1) Gorąco polecam gabinet rehabilitacji Re-Forma. Bardzo sympatyczni i... Ania Wyjatkowi specjalisci (1) Bardzo dociekliwi i świetni specjaliści! Korzystałem zarówno z usług... Michał Polecam:) (1) Mam bardzo pozytywnie doświadczenia i bardzo pozytywne efekty z... Krystyna P.