POLECAM WSZYSTKIM (1) Byliśmy z dzieckiem na zabiegu usunięcia wrastającego paznokcia u nogi u Pana... Dorota bardzo polecam (1) przed wizyta bylam u kilku kosmetyczek ale dopiero pan Jakub mi pomogl -... Agnieszka Justyna:) - opinia (1) Profesjonalna obsługa Mila atmosfera:) Serdecznie polecam. Juz po wyjściu z... Justyna:)
Profesjonalista w domu (2) Pisze w imieniu Mamy, Taty (odwiedziny w domu dla ludzi... grazyna siwiec higiena i komfort do poprawki (1) Byłam tylko raz i moje wrażenie po wizycie - częstotliwość wizyt raczej go... noł sękju sękju baj Super (1) Szybko, bezboleśnie i w miłej atmosferze :) A$ Serdecznie POLECAM! (1) Profesjonalna obsługa, przesympatyczna atmosfera, przystępna cena, i co... Zadowolona Klientka Raj dla stóp (2) Pedicure w profesjonalnej i w bardzo przyjaznej oraz relaksującej atmosferze.... Lena GORĄCO POLECAM (1) Problem z wrastającymi paznokciami u obu nóg pojawił się po urodzeniu... Monika wrastajacy paznokiec (1) nosilem sie z tym problemem baaardzo dlugo. w koncu podjalem decyzje i ...... Rebel SUPER (1) POLECAM WSZYSTKIM!!! MÓJ SYN "WALCZYŁ" Z WRASTAJĄCYMI PAZNOKCIAMI OD... Danuta Hanula Polecam (1) Profesjonalna i szybka pomoc przy schodzącym i wrastającym paznokciu bez... zadowolony klient K.W. - opinia (1) W usówaniu wrastajacych paznokci jest b. dobry. Polecam. K.W.