Galeria Bałtycka

Centra handlowe

Gdańsk, al. Grunwaldzka 141

H&M Traci na wartości poprzez PRACOWNIKÓW (2) Bardzo chętnie kupuje w w/w sklepie , chociaz jestem rozczarowana tamtejsza... ~zawiedziona Re: Sklep INTERSHOE S.J. (1) Witam wszystkich, Ja co prawda kupowałem tam sandały kilka lat temu i nie... Marcin Omijacie szerokim łukiem sklep Franco Feruzzi (7) Jak zwykle bywa to w trójmiejskich sklepach tej firmy, obsługa fatalna, brak... Klient
WEDEL PIJALNIA CZEKOLADY (3) Co się stało z Wedlem? To kiedyś moja ulubiona kawiarnie w GB, a teraz jest... Aneta Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) Gorąco, duszno, a w szatni ciągle brak miejsca. Poza tym brudne łazienki.... Iza PEPE JEANS (3) Marka całkiem fajna i nawet ciuchy są jakościowo dobrze wykonane, natomiast... Michał Kontenery (1) Witam, wie ktoś może gdzie znajdują się kontenery na śmieci w GB? Osom Szatnia w galerii bałtyckiej (4) Witam Mam pytanie jak wygląda korzystanie z szatni w galerii bałtyckiej? Czy... Zuzia Peek and Cloppenburg (6) Obsługa sklepu nie chciała uwzględnić prostej reklamacji. Po zaledwie dwóch... Klient swarowski (3) nie polecam tego sklepu kupiłam w lutm mały drobiazg taki rzemyczek na ręke... basia beznadzieja (3) Witam. Nie polecam sklepu Vertus ze wzgledu na to ze pracuję tam pani która... Agnieszka Praca (1) orientuje sie ktos czy jest ktos poszukiwany do pracy w gb? w wieku 18 lat? go galeria bałtycka (3) dość często jeżdżę do galerii bałtyckiej. Mam 15 lat i uważam, że plac zabaw... nastolatka Porazka parkingowa + WC (2) Centrum architektonicznie swietne. Poraza ogromem, roznorodnoscia sklepow.... xxx green way (2) o co codzi z tymi cenami sa przebie o jakies 30% wiecej niz w green wayu kolo... x Ekspediantka z Pull & Bear (1) Nigdy nie widziałem tak pięknej kobiety jak jedna z ekspedientek z Pull &... autor Parking płatny - SZOK - chyba jako jedyny w Polsce; (3) Bardzo nieuprzejmy sprzedawca w sklepie Bershka - uwagi nie na miejscu wręcz... Dorota kieszonkowcy w Galerii Bałtyckiej!! (3) Wczoraj okradziono mnie ( i nie tylko mnie) w galerii bałtyckiej w sklepie... Kajka Znikająca bielizna z Croppa (2) Jestem bardzo nie zadowolona z dzisiejszych zakupów w Cropp'ie. Zakupiłam... Blanca Em - opinia (1) Jak dla mnie to brakuje tam miejsca do którego można by oddać dziecko by... Em