Galeria Bałtycka

Centra handlowe

Gdańsk, al. Grunwaldzka 141

A 'biedni' kasjerzy to chyba sobie 'dorabiają' grosikami z reszty (6) W kilku sklepach z rzędu usłyszałam przy wydawaniu reszty "bez 1 grosza", a w... lenka cieszcie sie ze nic wam sie nie stało w czesie pobytu w galerii (2) Ja was ludzie nie rozumiem. Mówicie ze denerwuje was parking albo toalety. Ja... adam carrefour (1) nie polecam z powodu ze przez 2 godz trzeba czekac żeby zapłacic za 2... tomek
Ciągle to samo (1) Owczy pęd do centrów handlowych to coś, czego nie rozumiem. GB (lub Moloch,... Ł. noc zakupów i zniżki... (1) Głośno rozlekamowana impreza "noc zakupów"...Zniżki nawet do 50%...-... obserwator szkoda (1) H&M dzisiaj straciło również dla mnie na wartości- dzięki ochronie...miałam... basia hm. (1) po pierwsze toalety,ludzie nie umiecie czytać?toalety są bezpłatne,jak ktoś... xyz zewnętrzne okna wystawowe (1) Obiekt jest piękny, ale wystrój dużych okien wystawowych od ul. Grunwaldzkiej... Sylwia Mera eeeeeeeeeeeeee tam........ (1) ...... TE WIECZNIE TRWAJĄCE AWARIE SCHODÓW... I TE ŚMIESZNE , ROZGŁASZANE... P. Super ale co z tym porkingiem !!!! (1) Bardzo lubie odwiedzac tą Galerie Bałtycką. Sklepów jest sporo . Bardzo mi... M OK ale bez rewalacji - opinia (1) Ogólnie OK, ale ciągle brakuje w Trójmieście niektórych marek jak... OK ale bez rewalacji ...a gdzie plac zabaw dla dzieci? (1) Największe centrum handlowe w Trójmieście i z tego co się orientuję nie ma... kami Brudne toalety (1) Galeria Bałtycka – wielka, piękna galeria. Dużo sklepów, różne marki... Magda ale obiecaj (1) Kolejny wielki moloch! Lumpex dla bogaczy! Tylko ten to przeszedł sam... a.p. Soul (1) Narszczcie na pomorzu znalazło sie centrum handlowe, w którym w jednym... Grzana kidsplay (1) Nie moge zrozumieć braku miejsca dla dzieci. Galeria jest naprawde spora mój... agamamba Zara, złamany nos i porzucone samochody na trawnikach na kilometr w promieniu Galerii! (1) Dzieki otwarciu GB, do trójmiasta WRESZCIE trafiły takie sklepy jak Zara czy... mikka galerie galerie (1) GB robi wrażenie przede wszystkim rozmiarem. Niestety pęd do jak najszybszego... rozczarowana slaaaaaaaaaaaabooooo (1) a ja skryykuje aranzacje wnetrz GB!tragedia!mozna powiedziiec ze wszystko na... visitor Galeria Bałtycka nie koniecznie lepsza niż inne... (1) Fakt robi wrażenie, ale niekoniecznie musi być lepsza niż inne Centra... Toja