Ośrodek Szkolenia Psów

Szkolenia psów

Gdańsk, Konrada Guderskiego

Monika - opinia (1) Moje wrażenia są bardzo pozytywne. Chodziłam z moim pieskiem (rasa beagel)... Monika Adam Christow - opinia (1) Prawdziwa profesjonalistka, plac czysty i prawidlowo zabezpieczony. Trenerka... Adam Christow Marcin - opinia (1) Z pełnym przekonaniem polecam szkolenia u Pani Basi, dzięki nim udało nam się... Marcin
Łukasz i Malina - opinia (1) Super szkoła dla psów i ich właścicieli. Świetne podejście prowadzącej pani... Łukasz i Malina Michał - opinia (1) Bardzo polecam zajęcia w Gangu Urwisów. Z naszym buldogiem francuskim... Michał Lenka - opinia (1) Jesteśmy mega zadowoleni ze szkolenia naszego Goldendoodle. Profesjonalne... Lenka Stella i Aldo - opinia (1) Pani Basia - super Człowiek i Trener. Otwarta, pomocna, świetnie dogaduje się... Stella i Aldo Sylwia - opinia (1) Uczęszczam ze swoją sunią LUNĄ rasy husky do p. Basi od psiego przedszkola (a... Sylwia Weronika i Pestka - opinia (1) Okiem opiekuna Adopciaka. Gang Urwisów był deską ratunku dla Psa po... Weronika i Pestka Follow - opinia (1) Pani Basia ma fantastyczne podejście do psiaków a zwłaszcza do psich... Follow Paulina - opinia (1) Jesteśmy po przedszkolu z naszym dogiem niemieckim i jesteśmy bardzo... Paulina Agnieszka - opinia (1) Zastanawiałam się czy z takim malutkim i słodkim hawańczykiem jest sens... Agnieszka Łukasz - opinia (1) Po kilku wizytach na psim przedszkolu zrezygnowałem, ponieważ Pani prowadząca... Łukasz Ola - opinia (2) Duże grupy, chaos, kiepskie zaangażowanie prowadzących, ilość a nie- jakość,... Ola kkk - opinia (1) Szczerze to nie polecam. Zaskoczył mnie prymitywny plac zabaw dla psów i... kkk Kasia - opinia (1) Nasz znajda Kamidze, pies nierasowy acz z dużą domieszką posokowca, mając... Kasia Marta & Lisia - opinia (1) Chodziliśmy do Pani Basi na zajęcia z psiego przedszkola wraz z nasza... Marta & Lisia Karolina - opinia (1) zajęcia dużo dały naszemu psiakowi westowi (a wiadomo, westy są energiczne i... Karolina Asia i Darek - opinia (1) Jako właściciele Mastifa Pirenejskiego ( obecnie ma 13 miesięcy ) braliśmy... Asia i Darek ZR - opinia (1) Naszego psiaka adoptowaliśmy ze schroniska. Aby zapewnić mu dobry start i... ZR