Ośrodek Szkolenia Psów

Szkolenia psów

Gdańsk, Konrada Guderskiego

Aleksandra - opinia (1) Szczerze polecam konsultacje behawiorystyczne w formie online. Sama długo się... Aleksandra Gosc - opinia (1) Nie polecam, tak jak juz ktos pisał, na zajęciach dla szczeniaków Pani... Gosc mnajdro - opinia (1) Do Gangu Urwisów uczęszczaliśmy z niesłyszącą sunia bulteriera. Salva nie... mnajdro
Ela - opinia (1) Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do każdego pieska i problemów Ela jrt - opinia (1) Pani Basia szkoli psy z pasją pomagając ich właścicielom zrozumieć zachowanie... jrt Iza - opinia (1) o Gangu Urwisów trafiliśmy z rocznym owczarkiem szwajcarskim, którego... Iza cckokacc - opinia (1) polecam gang urwisów każdemu psiakowi bez względu na rasę czy wiek. Nasz cc... cckokacc Martyna - opinia (1) Do gangu trafiliśmy poprzez polecenie mojej przyjaciółki i była to najlepsza... Martyna Odi - opinia (1) Bardzo cenimy sobie podejście i zaangażowanie trenerki-Basi. Pokazała nam jak... Odi Tak-dla szczeniaków, Nie -dla psów już wcześniej szkolonych (2) Ze względu na przeprowadzkę zmienilismy szkołę dla naszego psa, niestety... Kate Ewa - opinia (1) Polecam, doskonałe miejsce dla socjalizacji psa i nauki komend. Pani Basia... Ewa Patrycja - opinia (1) Do Gangu urwisów do psiego przedszkola trafiłyśmy z moją Lorą gdy ta miała... Patrycja Paulina - opinia (1) Chodziłam z moim psem na zajęcia grupowe do Gangu Urwisów i naprawdę bardzo... Paulina Wiktor - opinia (1) Chodzimy do Gangu ze szczeniakiem na psie przedszkole i jesteśmy bardzo... Wiktor Asia - opinia (1) Trafiłam na zajęcia psiego przedszkola, bo stałam się właścicielka psinki,... Asia Sandra - opinia (1) Najlepsza trenerka! Basia byla trzecia trenerka mojego psa i to dopiero ona... Sandra Niezdecydowanym polecam (1) Jeśli macie problemy ze swoimi psiakami koniecznie odwiedźcie Gang Urwisów.... Monika Łukasz - opinia (1) Zdecydowanie polecamy "Gang urwisów" ! Już po pierwszym spotkaniu... Łukasz Toto (1) To nasza pierwsza styczność z tego typu usługa. Ale Pani bardzo... Totek Beata - opinia (1) Przed szkoleniem spacer z psem był dla nas prawdziwym torem przeszkód. Teraz... Beata