Ośrodek Szkolenia Psów

Szkolenia psów

Gdańsk, Konrada Guderskiego

Świetna szkółka (1) Z Gangiem Urwisów jesteśmy już od pół roku. Rico bardzo źle znosił zostawanie... Hannah Polecam ! Polecam!Polecam! (1) Chodzimy z Ajaxem na szkolenie.Jestem autentycznie pełna podziwu dla p.Basi!... Bozena Świetny trener psów (1) Mój pies był totalnie nieposłuszny i za bardzo rozbrykany. Niszczył meble,... Darek
WIELKI POZYTYW ! (1) Gang Urwisów to idealne miejsce dla osób, które posiadają niesforne psiaki.... Przemek Gang Urwisów (1) Do Gangu Urwisów trafiłam razem z Mamedem (mix asta) w marcu. Mamed po... Ola Bardzo polecam (1) Super indywidualne podejście do psa. Początkowe zajęcia indywidualne aby... MartaiDaniel Warto (1) Polecam bez żadnych wątpliwości :) Mój pies, mimo że jest już baardzo... Ania pełny profesjonalizm (1) Naprawdę fajna szkoła z trenerem, który ma pomysły na każde niepożądane... Jota POLECAM (1) Pomimo, że do wigilii zostało jeszcze kilka dni, to już wiele miesięcy temu,... Piotrek Pozdrowienia od Robina dla Basi z Gangu Urwisów (1) Do Gangu Urwisów trafiłam z Robinem, owczarkiem niemieckim, który po czasie... kasia Indywidualista :) (1) Bardzo sympatyczna,miła i bardzo cierpliwa P.Basia. Podchodzi do każdego psa... Aneta K. Mega przyjaciel psów (1) Przesympatyczna Pani Trener kochająca zwierzaki i swoja pracę,i cierpliwa,... Maja i Rudi Problemowy pies (1) Z naszym Sambem chodzimy od kilku miesięcy, Jest to pies problematyczny,... kika Przedszkole dla szczeniaków (1) Wybrałam Gang Urwisów z wyjątku na psie przedszkole. Przyszliśmy z Migotka... Agnieszka Najlepszy psi gang w Trójmieście! (1) Bodzio jest bardzo zadowolony z przynależności do Gangu! Choć jeszcze nie... Mariusz zdecydowanie polecam! (1) Z Basią trenujemy od kilku miesięcy. Jest to zarówno nauka dla naszego... Michalina rewelacja, profesjonalizm (1) Polecam, Pani Basia odczarowała mojego sfiksowanego na punkcie piłki i... Kasia Amber (1) Gagatek zjawił się u nas jak miał pół roku. Od razu było wiadomo, że ma... mudslide Cookie (1) Na zajęcia do Gangu z naszym owczarkiem szkockim collie trafiliśmy z... kamil Gorąco polecam (1) Już ponad trzy miesiące korzystam z usług P.Basi. Mam suczkę ponad dwu letnią... Beata