Ośrodek Szkolenia Psów

Szkolenia psów

Gdańsk, Konrada Guderskiego

Problemowy pies (1) Z naszym Sambem chodzimy od kilku miesięcy, Jest to pies problematyczny,... kika Przedszkole dla szczeniaków (1) Wybrałam Gang Urwisów z wyjątku na psie przedszkole. Przyszliśmy z Migotka... Agnieszka Najlepszy psi gang w Trójmieście! (1) Bodzio jest bardzo zadowolony z przynależności do Gangu! Choć jeszcze nie... Mariusz
zdecydowanie polecam! (1) Z Basią trenujemy od kilku miesięcy. Jest to zarówno nauka dla naszego... Michalina rewelacja, profesjonalizm (1) Polecam, Pani Basia odczarowała mojego sfiksowanego na punkcie piłki i... Kasia Amber (1) Gagatek zjawił się u nas jak miał pół roku. Od razu było wiadomo, że ma... mudslide Cookie (1) Na zajęcia do Gangu z naszym owczarkiem szkockim collie trafiliśmy z... kamil Gorąco polecam (1) Już ponad trzy miesiące korzystam z usług P.Basi. Mam suczkę ponad dwu letnią... Beata JRT (1) Z Korkiem chodzimy do Basi od maja tego roku. To typowy jack russell terrier-... właścicielka JRT owczare (1) Moj prezent urodzinowy ,indywidualne lekcje .)Berta to 10 miesięczny owczarek... MARTA