Ośrodek Szkolenia Psów

Szkolenia psów

Gdańsk, Konrada Guderskiego

Sandra - opinia (1) Najlepsza trenerka! Basia byla trzecia trenerka mojego psa i to dopiero ona... Sandra Niezdecydowanym polecam (1) Jeśli macie problemy ze swoimi psiakami koniecznie odwiedźcie Gang Urwisów.... Monika Łukasz - opinia (1) Zdecydowanie polecamy "Gang urwisów" ! Już po pierwszym spotkaniu... Łukasz
Toto (1) To nasza pierwsza styczność z tego typu usługa. Ale Pani bardzo... Totek Beata - opinia (1) Przed szkoleniem spacer z psem był dla nas prawdziwym torem przeszkód. Teraz... Beata Polecam szkolenie (1) Wraz z Tynką trafiłyśmy na szkolenie z polecenia wspólnej znajomej. Szukałam... Ula z Tynką Skuteczna tresura psów (1) Polecam Gang Urwisów, zajęcia fajnie prowadzone. Małe grupy psów dzięki czemu... Ania i Figa Gang Urwisów (1) Cenne porady i skuteczne podejście do krnąbrnych czworonogów. Gof-Gof Zawodowo. Profesjonalne podejście (1) Mój kochany kundel zjadał wszystko jak odkurzacz z ulicy. Po jednej lekcji... marek Gorąco polecam !!! (1) Zajęcia prowadzone są bardzo profesjonalnie. Widać, że Pani Basia zna się na... Kessi zajęcia w Psim przedszkolu (1) bardzo polecamy zajęcia w Psim przedszkolu. Dużo przydatnych komend,... Joanna Polecam (1) Szkółka godna polecenia. Właśnie skończyliśmy przedszkole i widzę co dzień... Marcin polecam (1) bardzo fajne zajęcia, Pani Basia prowadzi zajęcia bardzo profesjonalnie i... dorota Polecam! (1) Pani Basia pokazała nam w jaki sposób dotrzeć do naszego psiaka (dorosły pies... Mila Gorąco polecamy!!! (1) Świetne miejsce!! Pani Basia przesympatyczna profesjonalna kochająca... ANNA Genialna Pani Pania (1) Byliśmy dziś na konsultacjach u Pani Basi z 4 miesięcznym mopsem, który... Kamil Warto skorzystać . (1) Korzystaliśmy z psiego przedszkola ,które okazało się pomocne w ogarnięciu... Gosia Polecam (1) Zdecydowanie polecam, łatwo miło i przyjemnie zarówno dla psiaków jak i... BD Polecam!!! (1) Do Pani Basi umówiliśmy się z naszym dwuletnim shih tzu. Szczekał po naszym... Kasia Gang Urwisów - ocena (1) Bardzo dobry ośrodek szkolenia psów. Profesjonalizm i zindywidualizowane... Monika Oramus