Garnizon - Hossa

Temat dostępny też na forum: Wrzeszcz Górny Inwestycje i deweloperzy
Zastanawiam się nad zakupem mieszkania od Hossy w GARNIZONIE. Proszę o opinie osób, które już tam mieszkają - czy mieszkania są wyciszone, czy przy takim natężeniu mieszkań w budynkach jest duża anonimowość itp. Dziękuję z góry.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Garnizon - Hossa

myślę ,że mieszkania są wyciszone tak jak w innych blokach budowanych obecnie . Też myślę o mieszkaniu w Garnizonie ale przeraża mnie perspektywa mieszkania na placu budowy przez...... no właśnie , nawet nie wiem ile a w biurze sprzedaży też nie wiedzą kiedy co bedzię tam budowane......
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

wiedza ;) do 2017 o ile inne inwestycje ich nie pochlona, a kto wie....... poza tym, wygluszenie ? PUSTAK jak wszedzie - a ze jeszcze podwyzszone to stawiam ze slychac bardziej;) zawsze mozesz wyciszyc podwieszanym z welna albo mate bitumiczna, poza tym DROGO jak na dzis nawet BARDZO
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

może oni i wiedzą, ale Ty chyba nie za wiele i sam jesteś PUSTAK:)

http://www.hossa.gda.pl/garnizon/styczen/s/39/g/39

widzisz tu gdzieś pustaki?? Ja znalazłem na jednym zdjęciu... na zabudowanym tarasie... a ceny no nie wiem czy drogo polecam poczytać o cenach np. Invest czy Górskiego biorąc pod uwagę lokalizację Garnizonu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

Opinie o Borkowie Łostowickim... (19 odpowiedzi)

Witam, Planuję zakup działki w Borkowie w celach budowlanych ale chciałem usłyszeć opinie...

Jaki jest koszt budowy domu? (127 odpowiedzi)

Jaki jest mniej więcej koszt budowy domu? Posiadam działkę około 1000 m2 kilka km od Trójmiasta....

Budowa domu z bali (22 odpowiedzi)

Witam proszę o opinie jak się mieszka w domach z bali i jakich wykonawców polecacie..