Monika - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam. Ogromna wiedza i doświadczenie. Monika Maja Rzemieniak - opinia (1) Lekarz z ogromną wiedzą, którą wykorzystuje w swojej praktyce, a przede... Maja Rzemieniak Pm - opinia (1) Zdecydowanie polecam korzystanie z usług tego gastroenterologa! Pan Doktor... Pm
Vira B. - opinia (1) Najlepszy lekarz jakiego do tej pory z moim schorzeniem spotkałam. Opiekuńczy... Vira B. Magda - opinia (1) Wspaniały specjalista. Fantastyczna atmosfera, a nade wszystko absolutny... Magda Mixhał - opinia (1) Dobry fachowiec na odpowiednim miejscu ! Mixhał Tomasz - opinia (1) Polecam Pana Doktora. Zaangażowany, uważnie wysłuchał powodów mojej wizyty,... Tomasz Anthrax - opinia (1) Bardzo dobry lekarz. Słucha pacjenta i stawia trafne diagnozy. Miałem... Anthrax Agnieszka - opinia (1) Bardzo rzetelny i kompetentny lekarz. Zdecydowanie polecam Agnieszka Klaudia - opinia (1) Nareszcie ktoś, kto się zna . Pełna uroku i wiedzy doktor gastolog. Dziś mogę... Klaudia Davran - opinia (1) Polecam Pan Dr. Bardzo sympatyczny i wie Co robi, ja byłem zadowolony. Davran Emilia - opinia (1) Polecam z całego serca pana dr.Bardzo się bałam tego badania,ale... Emilia Beata M. - opinia (1) Bardzo polecam wizytę u tego lekarza. Fachowa , rozległa wiedza. Pan doktor... Beata M. Emilia Stalmach - opinia (1) Bardzo rzetelny lekarz. Wytłumaczył mi cały proces leczenia. Atmosfera dobra,... Emilia Stalmach Natalia Ce - opinia (1) Lekarz godny polecenia. Trafnie postawił diagnozę i przeprowadził mnie przez... Natalia Ce M.G. - opinia (1) Konsultacja na wysokim poziomie, Pan Doktor ma wielką wiedzę oraz idealne... M.G. Patryk Paszko - opinia (1) Na badaniu u Doktora byłem w zeszłym tygodniu, wszystko przebiegło sprawnie i... Patryk Paszko Edyta - opinia (1) Pan doktor jest bardzo rzetelny. Już na pierwszej wizycie udało się... Edyta Agnieszka - opinia (1) Jestem zadowolona z wizyty. Profesjonalne podejście Pana Pawła do pacjenta.... Agnieszka Magda H - opinia (1) Profesjonalna obsługa i indywidualne podejście do pacjenta. Wizyta... Magda H