Ewelina - opinia (1) Lekarz który zna się na rzeczy przy tym bardzo ludzki i potrafi wszystko... Ewelina Kasia - opinia (1) Bardzo rzeczowy i ludzki lekarz. Wizyta przebiegła bezproblemowo, bez... Kasia Aleksandra Jablonski - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Lekarz dokładnie wysłuchał moich... Aleksandra Jablonski
Piotr N - opinia (1) Bardzo profesjonalny i kompetentny lekarz, któremu można zaufać i powierzyć... Piotr N Magdalena Krajanowska - opinia (1) Lekarz godny polecenia. Bardzo troskliwy i wyrozumiały. Informacje nt.... Magdalena Krajanowska Ann - opinia (2) Nie polecam. Pani doktor bardzo sie spóźnia pomimo, że wizyty... Ann I. P. z Gdańska - opinia (1) Konsultacja po wykonanym badaniu kolonoskopowym, lekarz wyczerpująco w bardzo... I. P. z Gdańska Pacjent D. - opinia (1) Skorzystałem w styczniu z kolonoskopii u dr T. Nowaka. Gabinet czysty,... Pacjent D. Marcin - opinia (1) lekarz bardzo miły samo badanie mimo że nie przyjemne da się przeżyć ale... Marcin Marlena - opinia (1) Z gabinetu GastroDent skorzystałam z powodu konieczności wykonania... Marlena Córka pacjentki - opinia (1) Co prawda wizytę umówiłam mamie ale wiem, że Pan doktor jest bardzo miły i... Córka pacjentki Aniastachon - opinia (1) Polecam tego lekarza. Jest bardzo miły i uważnie słucha pacjenta. Stworzony... Aniastachon Emilia J. - opinia (1) Wizyta odbyła się punktualnie. Pan doktor uważnie mnie wysłuchał, rozwiał... Emilia J. Justyna Miszczyk - opinia (1) Wizyta przebiegła sprawnie. Pan doktor kompetentny, od razu znalazl powód... Justyna Miszczyk Michał B - opinia (1) Bardzo dobry specjalista. Nie musiałem długo czekać na wizytę, co przy... Michał B Oskar T. - opinia (1) Dr. Paweł Wójtkiewicz wykonał mi zabieg gastroskopi i kolanoskopi wraz z... Oskar T. Sandra - opinia (1) Pan Doktor z ogromną wiedzą i zaangażowaniem do swojego zawodu. Polecam... Sandra Beata - opinia (1) Pan doktor to bardzo dobry fachowiec. Cierpliwy w stosunku do spanikowanego... Beata M. Redzik - opinia (1) Świetny doktor, osoba z powołaniem. Bardzo miły, profesjonalny i wyrozumiały... M. Redzik Aleksandra Szaraniec - opinia (1) Od telefonu do wizyty minęły może 3 dni. Zostałam punktualnie przyjęta i... Aleksandra Szaraniec