Małgosia - opinia (1) Panicznie bałam się tego badania (kolonoskopia) i bólu...zupełnie... Małgosia Małgosia G. - opinia (1) To już moja trzecia wizyta u dr Pawła Wojtkiewicza. Uważam że to najlepszy... Małgosia G. Marysia - opinia (1) Wizyta bardzo miła, konsultacja bez pośpiechu, dostałam rady które bardzo... Marysia
Grażyna O. - opinia (1) Dr Wojtkiewicza poleciła mi znajoma z Gdyni. Przyjechałam do gabinetu z... Grażyna O. Profesjonalnie (1) Przy zabiegu kolonoskopii największym problemem jest 3 dniowa dieta ponieważ... Kris Jola Pruszcz Gd - opinia (1) Poprzednio u innych lekarzy czułam ogromne skrępowanie, stres, nerwy. Dzięki... Jola Pruszcz Gd Wspaniały Specjalista (1) 30.09.2019 Gastroskopia badanie wykonane bezboleśnie , miła atmosfera .... Stefania Badanie EUS guza trzustki - polecam!!! (2) Pan Doktor Nowak wykonywał badanie EUS u mojej mamy, u której stwierdzono... Maciek Jelito drażliwe (1) Profesjonalne podejście do pacjenta. Szczegółowo przeprowadzony wywiad... Honorata Wspanialy doktor (1) Takich domtorow jest juz bardzo malo. Pan doktor jest niezwykle kompetentnym... Beatka Prawdziwy lekarz z powołania (1) Lekarz z ogromną empatia i wiedzą, zabieg kolonoskopii bez znieczulenia na... Maja Najlepszy lekarz :) (1) Do tej pory nikt nie potrafił mnie zdiagnozować, to pierwszy lekarz który... Kamila Wizyta - konsultacja (1) Wizyta była była bardzo rzeczowa. Otrzymałam komplet informacji i dalsze... Zbyszek R. Lepiej trafić nie mogłem (1) Po 1 wizycie jestem bardzo zadowolony z podejścia lekarza do pacjenta,... Pacjent Najlepszy gastroenterolog w Polsce (1) Jestem pacjentem dr Jacka Brodzickiego od wielu lat i muszę przyznać, że jest... Daniel Szczerze polecam pana doktora. (1) Wizytę u pana Doktora uważam za bardzo udaną. Było to moje pierwsze spotkanie... Bogdan Dziękuję Doktorze Keller :-) (1) Doktor Keller to niezwykle empatyczny, delikatny, taktowny i życzliwy lekarz.... Barbara Bardzo polecam (1) Bardzo cierpliwy i ludzki lekarz, nie czuje się granicy lekarz - pacjent.Nie... Iw Gastroskopia (1) Wspaniały, dokładny i cierpliwy lekarz z poczuciem humoru, dzieki czemu... Magdalena Serdecznie polecam (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Strach przed badniem ogromny! Tyle... Iwona