Danuta - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona skutecznością Dr Wojtkiewicza i jego stylem w... Danuta Joanna - ocena (1) Kolonoskopia bezbolesna, dyskomfort jedynie, bardzo dziękuję i bardzo polecam Joanna Zbigniew Staniszewski - ocena (1) Byłem na wizycie u dr Drążka i jestem b zadowolony, był b rzeczowy i... Zbigniew Staniszewski
Beata - ocena (1) Dzisiaj miałam wykonana gastroskopię w przychodni enel-med przez dr Banacha.... Beata Zofia Ch. - ocena (1) Świetny lekarz. Podejście do pacjenta super. Z nutka humoru.Jestem... Zofia Ch. BP - ocena (1) Najlepszy specjalista, polecam. Dziękuję Doktorze BP Jerzy - ocena (1) To była moja pierwsza wizyta u Pani doktor. Super, super jeszcze raz super... Jerzy Andrzej H. - ocena (1) profesjonalista ,fachowiec z darem od samego Pana Boga,kolonoskopia... Andrzej H. Przemek - ocena (1) Gorąco polecam Panią doktor. Wspaniałe podejście do pacjenta. Nie oczekiwałem... Przemek Agnieszka - ocena (1) Byłam pierwszy raz na gastroskopii bałam się a tak naprawdę nie było czego... Agnieszka K.K. - ocena (1) W końcu znalazłem lekarza, który zna się na swoim zawodzie, rzetelnie... K.K. Natalia Dłużeń - ocena (1) Lekarz bardzo kompetenty, widać zaangażowanie.Kolonoskopia oraz gastroskopia... Natalia Dłużeń Ireneusz - ocena (1) Pełen profesjonalizm ze strony lekarza jak i reszty personelu. Czułem się w... Ireneusz Adam - ocena (1) Kolonoskopia w Luxmed bez znieczulenia i polip od razu usunięty, super... Adam Agnieszka Falewicz - opinia (1) Bardzo miła atmosfera,pan doktor profesjonalista,spokojny,cierpliwy... Agnieszka Falewicz Karolina - opinia (1) B. nieprzyjemny w kontakcie lekarz. Karolina Beata - opinia (1) Jestem po kolonoskopii bez znieczulenia. Lekarz i towarzysząca doktorowi... Beata Angelika - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, ludzkie podejście do pacjenta ! Pan doktor się nie... Angelika Jarek - opinia (1) Lekarz to chyba powiedziane nad wyrost.Lekarz Andrzej Drążek... Jarek ana - opinia (1) Lekarz, który nie powinien być lekarzem. Człowiek, który z człowieczeństwem... ana