aniiimall18 - opinia (1) Świetne podejście do pacjenta! Wywiad z pacjentem na wysokim poziomie.... aniiimall18 Adrian Karbowski - opinia (1) Doktor zajmujący się moją przyszłą żoną jest niewiarygodnie profesjonalny jak... Adrian Karbowski Natalia - opinia (1) Lekarz z powołania, moja mama miała przyjemność skorzystać z usług lekarskiej... Natalia
Joanna - opinia (1) Lekarz z powołania. Udzielił mi wszelkich niezbędnych porad choć temat był... Joanna Paulina - opinia (1) Świetny lekarz. Zawsze wygodny i szybki termin. Pan Doktor ma bardzo dobre... Paulina Irena K - opinia (1) Pan Doktor to dobry specjalista jest rzeczowy i profesjonalny. Badania... Irena K Wioletta - opinia (1) Bardzo polecam! Profesjonalizm, komfort, brak bólu, postawiona diagnoza.... Wioletta Monika - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam! Wspaniały lekarz i człowiekiem. Monika Rafał z Gdańska - opinia (1) To była moja pierwsza i na pewno nie ostatnia wizyta u Pana Doktora. Pan... Rafał z Gdańska Pacjentka - opinia (1) Bardzo miły i konkretny lekarz polecam go z czystym sumieniem oby więcej... Pacjentka Krystian Z - opinia (1) Rzeczowy i konkretny lekarz zainteresowany problemem pacjenta. Wywiad,... Krystian Z Kamila - opinia (1) Wbrew pozorom nie było tak źle. Bólu nie było tylko dyskomfort. Lekarz... Kamila Joanna - opinia (1) Bardzo polecam,byłam na badaniu kolonoskopii, Pan doktor bardzo szybko... Joanna wdzięczna pacjentka z Gdyni - opinia (1) Jestem niezmiernie zadowolona i wdzięczna Panu doktorowi za sposób w jaki... wdzięczna pacjentka z Gdyni Katarzyna - opinia (1) Kolonoskopia - badanie, którym tak wszyscy straszą - przeprowadzona tak, że... Katarzyna Pacjentka z Gdyni - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z przebiegu gastroskopii, dr Tomasz Nowak ma... Pacjentka z Gdyni Alicja z Gdyni - opinia (2) Serdecznie polecam dr T. Nowaka. Myłam u niego w Spółdzielni Lekarskiej w... Alicja z Gdyni Agnieszka - opinia (1) Dr P. Wojtkiewicz robił mi kolonoskopie. Rewelacja! Nie czułam żadnego bólu,... Agnieszka Marta - opinia (1) Lekarz z powolania. Wytlumaczyl wszystko tak, ze w koncu po 25 latach choroby... Marta Hanna - opinia (1) Serdecznie polecam. Wszystkie Panie bardzo sympatyczne, uśmiechnięte,... Hanna