Dobry lekarz gastrolog (1) Świetny lekarz, cierpliwy, spokojny i doświadczony. Mimo iż jestem osobą,... Roman :) (1) Polecam Pana Doktora, jest niezwykle taktowny. Olbrzymi szacunek do pacjenta,... Julia Badajcie się! (1) Miałam wykonywana kolonoskopie jak i gastroskopię u dr Tomasza, jestem bardzo... Monika
Gastroskopia-dr.Keller (1) Z tego miejsca również chciałabym serdeczne podziękować dr. Marcinowi... Baarbara l. Kolonoskopia (1) Dr Dubaniewicz jest super lekarzem. Badanie kolonoskopii przeprowadzone... Justyna Z całego serca polecam wizytę u tego gastrologa (1) Wizyta rozpoczęła się punktualnie i przebiegła w bardzo sympatycznej... pacjentka Kolonoskopia (1) Super lekarz. Poziom swiatowy. Kontakt z pacjentem na najwyzszym poziomie,... Maciej Kolonoskopia (1) Witam wszystkich ! Na termin nie musiałam długo czekać.Kolonoskopia... Malwina xxx (1) Z czystym sumieniem i gorąco polecam każdemu choremu dr Wojtkiewicza. Świetny... Katarzyna Jeśli szanujesz swój czsas, zdrowie i pieniądze to nie polecam! (1) odradzam! Zgłosiłem się do szacownego doktora z szeregiem dolegliwości,... Paweł Dobry gastrolog (1) Lekarz z powołania! Byłam u wielu gastrologów, ale jeszcze nigdy nie trafiłam... Pacjentka Super lekarz (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam na dr Wojtkiewicza. Gdyby nie jego pomoc... Krystyna Lekarz profesjonalista polecam (1) Pan Doktor bardzo konkretny, rzeczowy, profesjonalny i sympatyczny. Krótki... Sebastian Opinia (1) Polecam Pana doktora wszystkim pacjentom, którzy potrzebują tak trudnego i... Irena Lekarz profesjonalista!Polecam! (1) Pan doktor to wzór lekarza dla innych Jego kolegów po fachu. Profesjonalista,... Kasia z Gdyni najlepszy lekarz!!! (1) Dr Wojtkiewicza cechuje szeroki zakres wiedzy z dziedziny gastroenterologii.... Justyna D. polecam w 100% (1) Polecam z całego serca dr Wojtkiewicza. To pierwszy gastrolog, który pomógł... Maria 100% zadowolenia (2) Polecam Pana dr. Kellera. Dobry fachowiec i przemiły człowiek. Do badania... Grażyna Bardzo polecam (1) Lekarz bardzo dobry w kontakcie z pacjentem, miły, uważny. Polecam go zawsze... Pacjentka konsultacja (1) Już kilkakrotnie korzystałem z porad i pomocy gastrologicznej u Pana Doktora... Marek