Gdzie kupic fajny stroj kapielowy?

znacie jakis fajny sklep gdzie jest duzy wybor?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Gdzie kupic fajny stroj kapielowy?

dokładnie nad tym samym się dziś zastanawiam :) też jestem ciekawa gdzie są fajne i nie kosmicznie drogie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

mam ten sam kłopot:( szukałam i nic:( za namową siostry kupiłam przez Internet. Aktualnie czekam na paczkę, także zobaczymy co to będzie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

moze ktos nam cos doradzi;-) wiem ze w gdyni na starowiejskiej u gory byl kiedys sklep ze strojami, b.duzy wybor ale nie wiem czy jeszcze jest.

Wczoraj byłam w Galerii Bałtyckiej i nic:( dzisiaj jade do Klifu. Zobaczcie sobie na http://www.next.co.uk Kurcze super wybór:)Niestety u nas takich narazie nie ma:(Albo jesscze nie trafiłam.

w tych galeriach nic nie ma, takie tylko zwykle bikini, ja szukam push-up:-) jakis ciekawych, teraz przegladam allegro i faktycznie jest duzo fajnych ale ja wolalabym przymierzyc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dość duży wybór jest w Carrefourze na przeciw 5,10,15, oprócz tego sklepu są Triumph i jeszcze jeden z bielizną.

Co do oferty Next u nas niestety tego sklepu nie ma i pewnie nie będzie jest w Warszawie.

A ja szukam jakiś fajny strój dwu częściowy ciążowy, może któraś z Was widziała coś ciekawego?

Odwieczny problem
Niestety jeśli nie bikini to wybór kiepski, fajne kostuimy ma Triumph, ale te ceny :( nic innego ciekawego nie znalazłam w Gdyni

świetny push-up wiedziałam w sklepiku w Aquaparku... cena 160 zł...troszke dużo kurcze ..ale był idealny ...

ja szukam takiego w stylu tankini ale w sklepech nic nie ma za bardzo :-(

Mnie zawsze podobały się stroje w sklepie Calzedonia.

No właśnie o tankini mi chodzi ale w sklepach dość mizerny wybór :(

noo :-( ja nie dośc , że chcę tankini to jeszcze push -up fajny ma być ..oj cieniutko to widzę ...

tu sa fajne http://www.she.pl mialam kiedys tej firmy i bylam zadowolona. kupowalam w gdyni na starowiejskiej idac od gory za skrzyzowaniem po lewej stronie, orientuje sie ktos czy ten sklep jeszcze jest?

coś z tankini widziałam w c&a w manhattanie przez "okno" idąc do pracy, a dziś jeszcze zauważyłam też przez okno, że mają nad strojami cenę 29,90 więc jakieś promocje są, a ja bym chciała za miast majtek spodenki

w c&a fajne stroje:) kupiłam własnie ze spodenkami:)

ooo to takie też mają? muszę tam luknąć :)

może którejś się coś spodoba ;) Wszystkie stroje są nowe, z metkami ;)

http://picasaweb.google.pl/kasienka16buziaczek/StrojeNaSprzedaz#

a ja szukam push-up, ale z wkładkami żelowymi, kiedyś miał je Cubus, ale teraz nie widziałam... coś czuję, że w tym roku takiego już nie znajdę... ale może któraś z was widziała?

Wkładki żelowe zawsze można dokupić ja tak zawsze robię w swojej bieliźnie :)

dziewczyny, podbijam, czyktóras wie gdzie można kupić monokini o jakimś sensownym rozmiarze miseczki?? wczoraj na matarnii oglądałam kilka ale wszystkie rozm A, max B..normalnie załamka..

Monokini - spory wybór na allegro.

kurcze to wiem, ale nie kupię stroju bez przymierzania :( na zdjęciach wygląda ok, a potem okazuje się ze coś nie leży, miseczka za mała itp...to chyba bedzie ostateczność. Dziewczyny, widziałyście gdzies?

Też polecam allegro :) Nabyłam ostatnio fajny kostium tankini na brzuszek za niewielkie pieniądze, o taki :)

http://allegro.pl/item1096811857.html

hej, jakby któras jeszcze szukała to największy jeszcze wybór jest w calzedonii w CH osowa. na matarnii słąbo - triumph ma dosłownie kilka kostiumów, new yorker tez mocno przebrane (zostało np góra 36, dół 40) w c&a wogóle nie widziałam nic. w osowej jest jeszcze jeden sklep przy wejsciu -mają monokini, ale dosłowne dwa wzory (mi się nie podobały..) i to w cenie 460zl... a w calzedonii jeszcze sporo zostało (interesowały mnie spory rozmiar góry - miseczka c/d) i to przecenione jeszcze :) w outlecie jest dużo, ale raczej takich sportowych wzorów - adidas, nike...

no właśnie ja też napisze: kupiłam śliczny na wyprzedaży w Atlanticu w Auchan Rumia - jest wyprzedaż (co prawda nie ma żelowych wkładek ale jest fajny push-up i śliczny kolorystycznie i cena rozsądna :)

a własnie Karolinka- udało Ci się załatwic z ubezpieczeniem?

jeszcze nie, zostawiam to na poniedziałek na wizytę bezpośrednio u ubezpieczyciela

ok, jakbyś miała jakies pytania dot hestii to daj znac

polecam stronkę http://sklep.novella.pl/ koleżanka stamtąd zamawiała i była bardzo zadowolona, ja mam też zamiar się skusić bo ceny atrakcyjne, bardzo duży wybór no i komentarze są pozytywne:)

Inne tematy z forum

Kursy, szkolenia - paznokcie (6 odpowiedzi)

Witam ;-) Czy ktoś z Was robił może w trójmieście kursy, szkolenia na stylizacje paznokci )np....

Medycyna estetyczna na wciągnięcie skóry? (24 odpowiedzi)

W telegraficznym skrócie: była ciąża i duże tycie, walka hormonów potem dość skuteczna kuracja...

Jaki wybrać kolor torebki, aby pasował do większości ubrań? (9 odpowiedzi)

Chce sobie kupić jakąś torebkę, ale nie wiem jaki kolor wybrać. Nie stać mnie na to, aby kupić...