Gdzie na wakacje nad jezioro

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Szukam fajnego miejsca, domku nad jeziorem, najlepiej z własną linią brzegową. Podzielcie sie fajnymi miejscami, pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie na wakacje nad jezioro

na początku czerwca byliśmy w Ocyplu w ośrodku MLECZARZ :) http://www.mleczarz-ocypel.pl/

było bardzo fajnie :) mieliśmy murowany domek z kominkiem :) aneks kuchenny w pełni wyposażony :)

cisza, spokój, las, jezioro :) akurat tak trafiliśmy, że ośrodek momentami był pusty (nie licząc nas i obsługi)

no i wiewiórki często nas odwiedzały :)

ogólnie jest tam kilka ośrodków koło siebie :) można wybrać co się komu podoba :)

Agusia a jak dojechać? jak długo autem się jedzie? przejrzałam stronke wygląda sympatycznie:) rozumiem,ze tylko domki murowane mają kominki?

tak - tylko murowane mają kominki :)

jest ich chyba 3 lub 4 :) i każdy jest podzielony na 4 osobne mieszkanka(jedna strona domku=1wejście i taras)

na dole jest mały salon z kominkiem(i kanapa dla 2 osób) + łazienka + aneks kuchenny :) na piętrze(właściwie antresoli) jest sypialnia na 4 osoby (2 pojedyncze tapczany i jeden podwójny)

z Gdańska jedzie się ok 1,5godz autem :) jechaliśmy przez Straszyn-->Gołębiewo-->Godziszewo-->Kokoszkowy-->Starogard Gdański(wyjazd ul.Lubichowska)-->Lubichowo-->Ocypel :)

jesteś lepsza niż GPS:)))) zaraz pozapisuje trase bo czegoś takiego szukam miejsca żeby wypocząć w spokoju:) a powiedz mi jak się jedzie w dwie osoby to rozumiem,ze cena domku wzrasta?jakos sie połapać nie moge w t ym cenniku.

heh ;) specjalnie patrzyłam na mapę google ;) bo tam jak chcesz ustawić trasę - to wyskakuje inna :)

cena zależy od ilości osób, długości pobytu i terminu :)

my byliśmy tam 5 dób i płaciliśmy 95zł/doba :)

nie było żadnych opłat dodatkowych :) a drewna do kominka - ile dusza zapragnie :) właściciel codziennie przynosił nam i zostawiał na tarasie wiadro wiórków na rozpałkę :)

jeśli chcecie jechać w czerwcu na kilka dni - to 95zł/doba :) (2 osoby)

super miejsce do odpoczynku - też cisza, spokój - jest w Wąglikowicach :) byliśmy tam już 2 raz :) rok temu w dniu ślubu pojechaliśmy na tydzień :) i teraz na rocznicę - na 3 dni :)
tylko nie ma jeziora :)
pola, las, rzeka :) http://podklonem.pl/

kiedyś tak sobie oglądałem ogłoszenia i był domek do wynajecia z własną linia brzegową i pomostem, ogrodzony teren (można przyjechac z pieskiem), w lesie. I kurcze nie moge znaleźc.. ale szukam dalej :)

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (98 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....