Patrycja - ocena (1) Najlepsze lody na świecie, obsługa miła dla normalnych ludzi. Nie tolerują... Patrycja Alan - ocena (1) Najlepsze lody, tzn gelato w trójmieście ;) Alan Dori - ocena (1) Obsługa fatalna, tragiczny stosunek wobec dzieci, no chyba że swoich... Dori
Anna - ocena (1) Najlepsze lody jakie jadłam gdziekolwiek w Trójmieście i na świecie Anna Gigi - ocena (1) Lody przepyszne, ale obsługa pozostawia wiele do życzenia. Gigi Beata - ocena (2) najlepsze lody jakie kiedykolwiek jadłam, całe Trójmiasto się zjeżdża na... Beata Piotr - ocena (1) Lody są "the best". Nie ma lepszej w Trójmieście. Piotr Krzysztof - ocena (1) Lody bardzo dobre na 6, ale obsluga tragedia. Miny Pań jakby pracowały tam za... Krzysztof Maria - ocena (1) Bardzo niemiła obsługa. Więcej tam nie wrócę Maria A.E - ocena (1) Wyśmienite lody, ciekawe smaki. A.E iceman - ocena (1) prelibatezze per il palato iceman Jadwiga - ocena (2) Nie wiem skad tyle pozytywnych opinii. Zachecona poszlam sprobowac. Niestety... Jadwiga ja - ocena (1) Zawsze najlepsze lody! ja Kasia - ocena (1) Mistrzowsko skomponowane smaki. Nawet popularny słony karmel jest tutaj... Kasia Agnieszka - ocena (1) Najlepsze lody bez dwóch zdań! Robione z najlepszych składników, co... Agnieszka Piotr - ocena (1) Lody mega. Warto spróbować sorbetów, które nie są tylko zamrożonym sokiem a... Piotr AT - ocena (1) Obsługa bardzo niemiła i nieprzyjazna klientom. AT Ludmiła - ocena (1) Porcje maluteńkie, ceny bardzo wysokie. Smak bardzo przeciętny. Pani... Ludmiła Lodożerczyni - opinia (1) Kapitalne miejsce, sympatyczna obsługa, zawsze miło porozmawiamy. Lody... Lodożerczyni Ewelina - opinia (1) Tragiczny poziom obsługi. Ewelina