Roberto - opinia (1) Jestem klientem od początku powstania lodziarni : smaki i wybór rewelacja,... Roberto Andrzej - opinia (1) Obłędne lody.Najlepsze w Trójmieście Andrzej Agata - opinia (2) To są najlepsze lody w całym Trójmieście. Odwiedzam od samego poczatku... Agata
Lodożerczyni - opinia (1) Najlepsze lody w Trójmieście. Pyszna kawa. Miła atmosfera, można porozmawiać... Lodożerczyni Patrycja - opinia (1) Najlepsze lody i kawa w trójmieście Patrycja Kamil - opinia (1) Najlepsze lody, każdy smak rewelacyjny Kamil Sławek - opinia (1) Najsmaczniejsze lody w Trójmieście !!! Sławek Zosia - opinia (1) Najlepsza jakość i wybór smaków lodów w 3city oraz zawsze miła obsługa :) Zosia D.J. - opinia (1) Najlepsze lody na świecie, polecam, bajka, jestem fanem tych lidow od... D.J. Michał - opinia (1) Naj, naj, najlepsze lody w trójmieście i dalekiej okolicy Michał Tomek S - opinia (1) Polecam. Wg mnie najlepsze lody w 3-city Tomek S Sarmasz - opinia (1) Super przy okazji można poznać dzielnicę Osowa Sarmasz Pablo - opinia (1) ... aby nie było, że same superlatywy. Te lody uzależniają i powodują, iż... Pablo anka10 - opinia (1) najlepsze lody w Polsce - a smakują jak najlepsze włoskie! polecam na maxa! anka10 Piotr - opinia (1) Najlepsze lody czekoladowe świata (a jadałem lody we Włoszech, Hiszpanii, UK,... Piotr ad - opinia (1) warto przyjeżdzać z drugiego końca Gdańska ad Jestem pod wrażeniem (1) Super lody na Osowej. Trochę moglby być mniej słodkie, ale mi smakowały ZK Najlepsze lody w Trójmieście! (1) Nawet we Włoszech nie udało mi się zjeść lepszych ;) Ola polecam (1) Najlepsze lody w Trójmieście. Jogurt grecki wymiata. Monika Pyszne lody (1) Bardzo lubie tam chodzic, lody sa swietne, jedynie moglyby byc tansze M