Alicja - opinia (1) Lody są zabójczo pyszne, ale obsługa niestety nie dorównuje produktowi nawet... Alicja AW - opinia (1) Absolutnie najlepsza lodziarnia! AW Lodożerca - opinia (1) Mistrzyni świata Lodożerca
Zosia - opinia (1) Najlepsze w Trójmieście. Na lody przyjeżdżają mieszkańcy innych dzielnic.... Zosia Ap - opinia (1) Moja pierwsza wizyta w tym miejscu i pierwsza w życiu negatywna opinia o... Ap Ania - opinia (1) Bezdyskusyjnie najlepsze lody w Trójmieście (a zapewne i w całym regionie).... Ania Jonas - opinia (1) Lody najlepsze w trójmiescie.I to koniec plusów.Ceny kosmos.Porcje mega małe... Jonas Piotr - opinia (1) Najlepsze lody rzemieślnicze w Trójmieście! Wysoka jakość składników i... Piotr Mariola - opinia (1) Najlepsze lody i kawa w Trójmieście Mariola Roberto - opinia (1) Jestem klientem od początku powstania lodziarni : smaki i wybór rewelacja,... Roberto Andrzej - opinia (1) Obłędne lody.Najlepsze w Trójmieście Andrzej Agata - opinia (2) To są najlepsze lody w całym Trójmieście. Odwiedzam od samego poczatku... Agata Lodożerczyni - opinia (1) Najlepsze lody w Trójmieście. Pyszna kawa. Miła atmosfera, można porozmawiać... Lodożerczyni Patrycja - opinia (1) Najlepsze lody i kawa w trójmieście Patrycja Kamil - opinia (1) Najlepsze lody, każdy smak rewelacyjny Kamil Sławek - opinia (1) Najsmaczniejsze lody w Trójmieście !!! Sławek Zosia - opinia (1) Najlepsza jakość i wybór smaków lodów w 3city oraz zawsze miła obsługa :) Zosia D.J. - opinia (1) Najlepsze lody na świecie, polecam, bajka, jestem fanem tych lidow od... D.J. Michał - opinia (1) Naj, naj, najlepsze lody w trójmieście i dalekiej okolicy Michał Tomek S - opinia (1) Polecam. Wg mnie najlepsze lody w 3-city Tomek S