M - opinia (1) Szukałem firmy, która kompleksowo ogarnie import auta z USA i jego naprawę.... M Waldemar - opinia (1) Wstawiłem do komisu auto. Jestem bardzo zadowolony. Podejście Pana bardzo... Waldemar Piotr - opinia (1) Polecam aaa auto gdańsk. Nie znam lepiej zorganizowanej firmy w pobliżu.... Piotr
PIOTR - opinia (1) Bardzo miła atmosfera i obsługa. Duży wybór w samochodach i ceny dostępne.... PIOTR Artur - opinia (1) Polecam Pana Marcina i jego firmę. Sprowadzili mi z USA fajnego dodgea,... Artur Aleksandra - opinia (1) Przed południem zapoznałam się z ofertą interesującego mnie auta. O 18:30 w... Aleksandra krzysztof i krystyna - opinia (1) obsługa bardzo profesjonalna, pan Filip w sposób bardzo rzetelny i elokwentny... krzysztof i krystyna Dominik - opinia (1) Nie kompetentna obsługa zmarnowany tylko czas Dominik Paweł - opinia (1) Kupiłem na tym komisie Toyotę Avensis i po przejechaniu 1000 km poszła... Paweł meff - opinia (1) Ogólnie facet może i zna się na autach ale... jest skoda która według... meff wajek - opinia (1) Wszystko ok. Wiadomo że każdy za swoje autko chce jak najwięcej. Nie... wajek Aga - opinia (1) Obsługa na początku mila do momentu kiedy okazało się że chcemy zobaczyć... Aga Marzena - opinia (1) Komis godny polecenia! Spory wybór ciekawych aut i duża wiedza sprzedawcy :)... Marzena Waldemar - opinia (1) Pan Filip profesjonalnie podszedł do klienta. W sposób przejrzysty... Waldemar David - opinia (1) Świetny komis mega profesjonalna obsługa ze strony Pana Kamila, jak kupować... David Kinga - opinia (1) Polecam każdemu kto szuka dobrego auta. Ogromny wybór, miła obsługa. Będę... Kinga Karolina - opinia (1) W Autokomisie zakupiłam swój pierwszy samochód. Obsługa opowiedziała mi... Karolina Monika - opinia (1) Solidna firma! Auto sprawuje się super bardzo dziękujemy! Monika Ewa - opinia (1) Polecam zdecydowanie! Rewelacyjny komis z dużym wyborem samochodów. Ciężko... Ewa Maksymilian - opinia (1) Szczerze polecam kupiłem już nie pamietam które auto jest zadowolony Maksymilian