Luiza - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Polecam serdecznie Luiza Marek - opinia (1) Zdecydowanie Polecam. Pod koniec Sierpnia nabyłem wraz z żoną Forda S-Maxa.... Marek Zadowolony klient - opinia (1) Sprzedawca miły i uczciwy... Przedstawił mi historię auta sprowadzonego z USA... Zadowolony klient
Janina - opinia (1) szybko i rewelacyjnie załatwione. Polecam Janina Zbigniew - opinia (1) Szybko i konkretnie. Jestem zadowolony z usługi. Polecam Zbigniew Marek - opinia (1) Jeżeli chcemy kupić super auto--- to tylko Kamat. Wszystko super, sprawnie,... Marek Iwona - opinia (1) Bardzo polecam autohandel kamat. profesjonalne wsparcie w wyborze samochodu,... Iwona Roman - opinia (1) Bardzo ładne miejsce, piękne samochody i duża oferta. Nawet mają własny kanał... Roman Adam - opinia (1) Duży wybór samochodów. Bardzo dobry stan rzeczywisty i historia samochodu.... Adam Ania - opinia (1) Szybka i sprawna transakcja. Polecam. Ania Wiktor - opinia (1) Miło zostałem zaskoczony widząc ofertę komisu. Duży wybór aut w naprawdę... Wiktor Piotr glowacki - opinia (1) polecam ten skup aut sprzedałem auto szybko i za takie pieniądze jakie chciałem Piotr glowacki Matylda - opinia (1) Samochody zadbane i czyste. Profesjonalne podejście pracowników do klienta.... Matylda Zbyszek Grande Punto - opinia (1) Auto zgloszone mailowo o godzinie 10 , szybki kontakt zwrotny z firmy ,... Zbyszek Grande Punto Mona S - opinia (1) Oceniam bardzo pozytywnie. Zaskoczona profesjonalną i przemiłą obsługą. Na... Mona S Monika - opinia (1) Konkretna, rzetelna i uczciwa obsługa. Jesteśmy bardzo zadowoleni i bardzo... Monika Roksana Dobrowolska - opinia (1) Profesjonalna obsługa, pomaga z każdym problemem oraz niejasnością. Wszystko... Roksana Dobrowolska Arleta Pietrzak - opinia (1) Z czystym sumieniem moge polecić komis. Konkurencyjne ceny. Fachowa obsługa,... Arleta Pietrzak Patryk Romański - opinia (1) Bardzo dobry kontakt. Profesjonalne podejście do Klienta. Auta w komisie w... Patryk Romański Mag Dola - opinia (1) Bardzo polecam,obsługa profesjonalna Bardzo duży wybór aut. Konkretni... Mag Dola