Mag Dola - opinia (1) Bardzo polecam,obsługa profesjonalna Bardzo duży wybór aut. Konkretni... Mag Dola Lidia C - opinia (1) Wybór samochodów jest naprawdę spory. Nastawienie do klienta jak i doradzanie... Lidia C Anna L - opinia (1) Trafiłam tu z nadzieją odnalezienia auta idealnego i na szczęście się udało.... Anna L
Weronika - opinia (1) Bardzo profesjonalna usługa. Szeroki wybór aut oraz szczegółowe informacje o... Weronika Kamil K. - opinia (1) Wszystko w najlepszym porządku. Świetna obsługa, pomoc w doborze samochodu na... Kamil K. Kinga Płonka - opinia (1) Serdecznie polecam ten komis. Obsługa bardzo profesjonalna. Duży wybór aut w... Kinga Płonka Julia Łucja - opinia (1) Polecam. Fachowa pomoc.Wszystko szybko i sprawnie. Polecam każdemu. Julia Łucja Marek - opinia (1) Najbardziej fatalny serwis kia obsługa działu napraw w stosunku do klienta... Marek Paulina i Panda - opinia (2) żałuję, że nie mam więcej aut do sprzedania... a ten głos Pana Adama...... Paulina i Panda Anna Markowska - opinia (1) Konkrerna rozmowa, szybka wycena i po kłopocie. Polecam Anna Markowska Marek - opinia (1) Kilka lat temu kupiłam, obecnie sprzedałem swoje auto i z mojego... Marek Edyta - opinia (1) Profesjonalna firma super obsługa polecam Edyta Ania - opinia (1) Polecam.Panowie pełna profeska, uczciwość i pomoc na wysokim poziomie.... Ania Oskar - opinia (1) Bardzo polecam! Pan Darek przez cały okres zakupowy służył pomocą i błyszczał... Oskar AsiaHagen - opinia (1) Rewelacja. Szybko, konkretnie, profesjonalnie. AsiaHagen N-B - opinia (1) Polecam fachowe podejście do klienta N-B Piotr - opinia (1) Bardzo sprawnie kupili moje auto polecam tą firmę Piotr Sylwia - opinia (1) Wszystko na najwyższym poziomie,dobry kontakt z skupującym.Polecam. Sylwia Andrzej - opinia (1) Super firma bardzo jestem zadowolony Andrzej Grzegorz - opinia (1) Bardzo polecam, warto skorzystac z ich skupu. Grzegorz