Izabela K - opinia (1) Świetne miejsce z dużym wyborem samochodów. Ciężko znaleźć dobre auto w... Izabela K Joanna Poznań - opinia (1) Polecam profesjonalizm Pana Arka. Jak nikt potrafi doradzić i wskazać na wady... Joanna Poznań zbyszek - opinia (1) Polecam tą firmę, ale powinniście dać informacje, ze macie nową siedzibę, bo... zbyszek
Maciej - opinia (1) Jestem zadowolony z szybkiej obsługi. Polecam. Maciej Magdalena M - opinia (1) Pomimo mojej wybrednosci, udało się znaleźć idealne dla mnie auto.... Magdalena M Igor - opinia (1) polecam, skorzystałem i naprawdę polecam Igor Sandra - opinia (1) W raz z narzeczonym jesteśmy bardzo zadowoleni,auto dokładnie takie jak w... Sandra wojtek - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, naprawdę polecam. Kupili nasze... wojtek Marcin - opinia (1) Polecam, transakcja udana. Pan Adam zna się w temacie motoryzacji. Szacun Marcin Wojtek - opinia (1) Szczerze polecam, nie trzeba sie rozpisywać wystarczy skorzystać z ich usług Wojtek pan g - opinia (1) Witam kupilem auto u pana Arka bardzo ladne zadbane i bezwypadkowe ogladalem... pan g Ewelina K - opinia (1) Parę tygodni temu odwiedziliśmy z mężem ten komis w poszukiwaniu auta.... Ewelina K Aleksandra Koko - opinia (1) W poszukiwaniu swojego wymarzonego auta trafiłam na bardzo kompetentną... Aleksandra Koko Sebastian - opinia (1) Serdecznie polecam! Korzystałem z usług firmy na początku czerwca i udało mi... Sebastian Jakub W - opinia (1) Samochody super jakości i w dobrej cenie. Niedawno kupiłem tam swój pierwszy... Jakub W Sandra - opinia (1) Bardzo duży wybór samochodów, ceny adekwatne do pojazdu. Każdy znajdzie coś... Sandra Aleksandra Kowalska - opinia (1) Jestem zaskoczona, że trafiłam na tak dobry komis, z tak świetną obsługą.... Aleksandra Kowalska Natalia - opinia (1) Bardzo fajne auta, każdy znajdzie coś dla siebie, na każdą kieszeń, świetna... Natalia Aleksandra - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić. Auta są zadbane i porządne. Obsługa bardzo... Aleksandra Iwona Wk - opinia (1) Rewelacyjna obsługa. Ceny nie są wygórowane, duży wybór samochodów w... Iwona Wk