Michał Lew - opinia (1) Jestem zadowolony z obsługi Pana Mirosława. Samochód czysty, zadbany.... Michał Lew Amelia - opinia (1) Bardzo polecam komis Pana Arka. Obsługa zna się na rzeczy i warto na niej... Amelia Anna - opinia (1) O firmie dowiedziałam się z polecenia kolegi i również polecam! Miła i... Anna
Alicja - opinia (1) Znajomy polecił mi komis pana Arka, rekomendacja nie zawiodła. Bezproblemowy... Alicja Łukasz - opinia (1) O firmie dowiedziałem się z polecenia więc robie to samo :) Miła, szybka i... Łukasz Ania - opinia (2) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Wszystko odbyło się szybko i sprawnie.... Ania Wydech. - opinia (1) Witam. Polecam. Dokonałem dobrego zakupu w dobrej cenie.. Wydech. Karolina - opinia (1) Wszystko w porządku. Na ofertę trafiliśmy podczas przeszukiwania Internetu.... Karolina Ewa - opinia (1) Bardzo miła atmosfera moje wrażenia bardzo pozytywne Ewa Ola - opinia (1) Naprawdę profesjonalna obsługa. Na początku byłam sceptycznie nastawiona... Ola Klaloj - opinia (2) Na firmę trafiłam z polecenia kolegi. Oceniam cała współpracę na doskonała i... Klaloj Paulina Tkaczyk - opinia (1) Zakupiłam tutaj swoje pierwsze auto i jestem absolutnie zadowolona. Cały... Paulina Tkaczyk Magda Moch - opinia (1) Pan Mirosław wszystko tłumaczy, pomaga gdy coś jest niejasne. Dzięki niemu... Magda Moch Ola Wi - opinia (1) Polecam to miejsce do kupna swojego wymarzonego auta. Progesjonalna obsługa,... Ola Wi Artur - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupu auta u Pana Mirosława, bardzo szczery i... Artur Ewa Wręczycka - opinia (1) Bardzo konkretna i miła obsługa. Samochód zgodny z oczekiwaniami. Wszystko... Ewa Wręczycka Marek Grudziądz - opinia (2) Biorę całą odpowiedzialność za opinie wystawioną Panu Arkowi z miłą chęcią... Marek Grudziądz Julia - opinia (2) Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu firmy. Obsługa na bardzo wysokim... Julia Wiktoria B - opinia (2) Na firmę Auto Arek trafiłam przypadkiem podczas rozmowy z kolegą, który... Wiktoria B Kamil Lis - opinia (1) Auto zabrane tego samego dnia, Polecam firmę każdemu kto ma dośc użerania sie... Kamil Lis